Karavan Örnek Model ve Resimleri (3) Camperbox

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,272

Etiketler
Ynt: Karavan Örnek Model ve Resimleri (3) Camperbox

yasiko' Alıntı:

merhaba arkadaşlar
biraz eski bir konu fakat bu resimlerdeki çadır sistemi Defender ambulans kasalara uygulanabilir mi? sonuçta Defenderler hem resimdeki Suzuki'den çok daha geniş hem de daha güçlü. bu sayede sahip olunmak istenen "offroad camper" araç yapılabilir. ambulans kasanın yüksekliği biraz azaltılarak daha dengeli hale getirilebilir. kesilen yere resimlerdeki gibi bir çadır sistemi yerleştirilerek geniş, rahat, ferah bir "offroad camper" yapılabilir kanısındayım. siz ne dersiniz?

buaklinerelerimesureyim1.jpg
buaklinerelerimesureyim2.jpg
buaklinerelerimesureyim3.jpg

Sadece çizim olsaydı, böyle birşey yapılabileceğine inanmazdım. Bisikleti motor takviyesiz kullanmak mümkün olmaz gibi geliyor, keza rüzgarda veya rampada ağırlık insan gücünü aşar

Ancak düz yollarda kullanılabilecek gibi görünüyor. Ama bir deneyen çıkarmı bilemiyorum.

Süper .bence deneyen çıkar.Bisikletlere motor takanlar var. ELektrikli bisikletleri de unutmamak lazım.SEVGİ ve SAYGILAR.

Bunlardan hiçbirinde tam bir yatak mevcut değil ki ama,tuvalet zaten yok,banyo da...Napiyim böyle karavanı..Sıcak havada içinde durulmaz.Olsa olsa arabası olmayan biri bebeğiyle pikniğe gittiğinde (yaz mevsimi hariç) kullanabilir bunu.Bebeği gündüz uyutmak için falan :smiley:

Dahası, bunlara karavan da denmez.Ne denir, ya da bir isim konulabilir mi onu da bilmiyorum.

lizz' Alıntı:
Bunlardan hiçbirinde tam bir yatak mevcut değil ki ama,tuvalet zaten yok,banyo da...Napiyim böyle karavanı..Sıcak havada içinde durulmaz.Olsa olsa arabası olmayan biri bebeğiyle pikniğe gittiğinde (yaz mevsimi hariç) kullanabilir bunu.Bebeği gündüz uyutmak için falan :smiley:

Ne bebegi bunlar bekar isi. :D
Aslinda bunlar evsizlerin kullandigi turden araclar. Ozellikle Newyork'da cok yaygin.

insel' Alıntı:
Ne bebegi bunlar bekar isi. :D
Aslinda bunlar evsizlerin kullandigi turden araclar. Ozellikle Newyork'da cok yaygin.

Yatak olmadığı için içindeki kanepe boyu ancak bebek boyuna uygun olur diye espri yapmak istemiştim :smiley: Karavan dediğimiz barınakta hadi tuvalet,banyo neyse de en azından uyuyabilecek boyda yatak olması lazım.Bunlarda ise ancak koltukta şekerleme yapılabilir yahu :smiley: Ama evsizler için düşünüldüğünde saray tabi,kışın dışarıya göre sıcak ve konforlu.Allah onlara yardım etsin ve kimseyi o hale düşürmesin...

bisiklete takılabilen çadırwan ilgimi çekti tabi onunla uzun yolculuğa çıkmak son on yıldır hayal bile değil

kaya75' Alıntı:
bisiklete takılabilen çadırwan ilgimi çekti tabi onunla uzun yolculuğa çıkmak son on yıldır hayal bile değil

Denge olayından dolayı uyurken çok rahat olacakmış gibi görünmüyor.Benim de dikkatimi çekmişti.Bu da sanırım çadır kurup sökmeye üşenen tenbel tipler için olsa gerek.Bu arada cümlenizden tam anlıyamadım,son 10 yıldır neden hayal değil?

son on yılda alınan extra 30 kilo ve iş güç yoğunluğu kişisel birşey yani :smiley:

nette gezerken rastladığım ,bence en küçük karavanın fotografını paylaşmak istedim :smiley:+ diğer iki fotografı

2920ac76d221271038fa1aea543d1d79.jpg

616a393a756069fda95ef11172133aa6.jpg

necil' Alıntı:
nette gezerken rastladığım ,bence en küçük karavanın fotografını paylaşmak istedim :smiley:+ diğer iki fotografı

Alttakini çok beğendim tam bana göre :smiley: Kolay bulunmaz heralde böyle bişiy,modeli nedir yaklaşık ücret ne kadardır acaba?Sanırım bu tek kişilik olsa gerek...Çok beğendim ben bunu yaa :smiley: Akböcüğüm derdim buna benim olsa :smiley:

616a393a756069fda95ef11172133aa6[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR