Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan isolano Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 215
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,759

Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

tesekkurler paylasimlariniz icin. peki ic kabin kac metre sizin?

saygilar

Planladığım bir rota,çıkmadan mutlaka başınızı ağrıtırım. Fakat resimleri göremiyorum,benle mi alakalı acaba herkeste mi aynı ?

ustat harika bir gezinti yapmişiniz inşallah bende bu sene mayis ayinda vitoyla yola çikmaya hazirlaniyorum eşim ben ve bizim 4 nal capy köpegimiz benim yolculugum ortalama 3 ay sürecek edirneden bulgaristan .makadonya. serbistan .hongri .australya .almanya .luksemburg .belçika .hollanda .belçikadan trenle ingiltre. ve dönüşde belçika fransa.isviçre .italya .yunanistan edirne bu günlerde hazirlik yapmaya başladim inşallah o gün yola düşerim

Değerli arkadaşlar, edebiyatın izinde yurtdışı gezilerimi paylaşmaya bu sitede başlamıştım. Ancak karavanımı satınca uçakla devam ettim. Sizlere 7 kıtada 100 ülke gezilerimi topladığım kitabım "Edebiyatın İzinde Bir Dünya Seyahatnamesi"nin tüm yayınevlerinde satışa sunulduğunu paylaşmak istiyorum.

Her şeyin başladığı bu güzel siteye ,Değerli yöneticilerine ve arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.
İbrahim Tanju Adalı