Atilla bey kafamda sandık tipi mini bir mutfak projesi var..Üstü kapaklı alt kısmı çekmeceli..Üstte kapak açılınca ikili ocağa ulaşılacak..Alt haznede tüp,tencere vs.Gerektiğinde aracın içinde gerektiğinde taşıma askısıyla omuza alınıp dışarıda istenilen yerde kullanmak maksadıyla..Ağır olmazsa evye entgreli de olabilir..Buna benzer örneklerle karşılaştınız mı....Selamlar..atiladi' Alıntı:Küçük tüple ikili ocağın iki gözünüdaynı anda kullanılabilir, tüp daha çabuk biter sadece, belki basınç düştüğü zaman iki ocağa aynı anda yetiştiremez, ocak fazla açılsa bile iki göz basıncın elverdiği ölçüde yanar...Set üstü ve ankastre 2 li veya 4 lü ocaklar dedantörsüz yanmaz...
dr.hunter' Alıntı:Atilla bey kafamda sandık tipi mini bir mutfak projesi var..Üstü kapaklı alt kısmı çekmeceli..Üstte kapak açılınca ikili ocağa ulaşılacak..Alt haznede tüp,tencere vs.Gerektiğinde aracın içinde gerektiğinde taşıma askısıyla omuza alınıp dışarıda istenilen yerde kullanmak maksadıyla..Ağır olmazsa evye entgreli de olabilir..Buna benzer örneklerle karşılaştınız mı....Selamlar..
link için teşekküeler..Reimo yu daha önce inceledim..Çok güzel ürünler var..Ayrıca nasıl satın alırız onu bilmiyorum...Kafamdaki proje tamamlanırsa yapım aşamasını paylaşacağım..Selamlar.güngör' Alıntı:Özgür bey, özellikle sıcak yaz aylarında karavanın içindeki sıcaktan bunalınca mutfağı dışarı kurma konusunda arayıştayken Reimo kataloğunda linkteki
çok işlevsel sitemlere ulaştım. Belki yerli yapım için ilham kaynağı olabilir.
http://www.reimo.com/de/D-zubehoershop/DF-campingmoebel/DFL-campingkuechen/
Benzer bir sıkıntıyıda ben yaşadım.tango' Alıntı:4 ay kadar önce b ocaktan almıştım 5 yada altı kez kullandım.Ama geçtiğimiz pazar ocak aracın içine alev aldı kapıya yakın yerdeydide vurarak araç dışına alıp söndürdüm.Daha sonra kontrol ettiğimde kartuş tüpün gaz dağıtım yerine yanaşan kısmından gaz kaçağı yaptığını fark ettim yetkili satıcıya teslim ettim fabrikaya göndereceklerini ifade ettiler .Beklemedeyim bilginiz lolsun dedim kullanan arkadaşlar varsa aman dikkat...
dr.hunter' Alıntı:Atilla bey kafamda sandık tipi mini bir mutfak projesi var..Üstü kapaklı alt kısmı çekmeceli..Üstte kapak açılınca ikili ocağa ulaşılacak..Alt haznede tüp,tencere vs.Gerektiğinde aracın içinde gerektiğinde taşıma askısıyla omuza alınıp dışarıda istenilen yerde kullanmak maksadıyla..Ağır olmazsa evye entgreli de olabilir..Buna benzer örneklerle karşılaştınız mı....Selamlar..