Tarkaner Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 199 Yer Istanbul 30 Kas 2022 #33 Denizalp' Alıntı: Arkadaşlar bugün Daxom ile de görüştüm, 29mbar olur dediler. Deneyince bilahare yazarım. Genişletmek için tıkla ... 29 - 30 mbar çok fark etmez. Hatta tüp bitmeye yakın vereceği basınç daha da düşecektir. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denizalp' Alıntı: Arkadaşlar bugün Daxom ile de görüştüm, 29mbar olur dediler. Deneyince bilahare yazarım. Genişletmek için tıkla ... 29 - 30 mbar çok fark etmez. Hatta tüp bitmeye yakın vereceği basınç daha da düşecektir. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fatih2002 Daxom Servis Fatih Mesajlar 11 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 10 Şub 2023 #34 Denizalp' Alıntı: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... 1kg kapasiteli regülatör problem çıkartabilir. Ben daxom servisiyim. Cihazın lpg kullanımında tüketimi saatte 1,79 kg 1 kg kapasiteli regülatörde sıkıntı yaşarsınız. Basınç olarak 29 veya 30 farketmez
Denizalp' Alıntı: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... 1kg kapasiteli regülatör problem çıkartabilir. Ben daxom servisiyim. Cihazın lpg kullanımında tüketimi saatte 1,79 kg 1 kg kapasiteli regülatörde sıkıntı yaşarsınız. Basınç olarak 29 veya 30 farketmez