Ynt: Karavan Edinme Yolunda Bütçesel Eğilimler
İsteğinize ulaşabileceğiniz , aşırı masraf yapmadan kaliteli ve görsel açıdan zengin , iç dekorasyonu Avrupa standardını aratmayan bir çekme karavan için size www.pinokaravan.com u tavsiye ederim....Link açılmazsa google da pino karavan yazın yeter.
Firma son 2 yılda çok büyük atılım yaptı...Gerek dış gerekse iç dizayn konusunda oldukça farklı yenilikler getirdi.. Alman karavan şasisi imal eden Al-ko'nun yrd. müdürü geçen hafta firmayı ziyaretinde tesdüfen ben de oradaydım...1 saate yakın yapılan görüşmede müdürün ifadesi aynen şöyle idi " siz yerli standardını aşmışsınız , orta Avrupaya çok rahat karavan yapabilirsiniz" şeklinde idi.
Bu,son derece gurur verici bir olay ..Bir türk vatandaşı olarak da ayrıca gurur duydum..
Firma ile temas kurun..Sahibinin adı Faruk Karatan...Yenilikçi , duruma göre alternatif teklfler sunarak proje çalışmasını zenginleştiren bir kişiliği var...Fiyat olarak da uçuk teklif vermiyor...Ancak unutmayın ki , "ucuz etin yahnisi yavan olur" diye de bir söz vardır..Ve karavan sanayi , oto sanayi gibi çalışamıyor..Oto aldığınızda her ilde 10 larca servis istasyonu size hizmet edebilir , fakat karavan işinde , üreticinin ürettiği karavanın arkasında duranına pek rastlamadım (duyumsal olarak bahsediyorum tabi) , ama pino'yu birçoğundan ayrı tutarım..Ben de karavanımı Pino'ya yaptırdım...Tamir -bakım servisinde başka bir alternatif tanımıyorum..
Onunla çalışın , kesin çok avantajlı çıkarsınız.