Karavan Bakmaya Gittik...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zentoz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,798

zentoz

Rapido 820, Peugeot Partner Tepee Outdoor
Yer
Lyon/Fransa
Web
zentozfr.blogspot.com
Eşimle birlikte karavan alma konusunda ciddiyetimizden hareketle dedikki hadi gel haftasonu galerileri dolanalım. Bütçemize göre birşey var mı bakalım. Güzel bir güneşli Lyon gününde düştük yollara. Çok güzel karavanalr vardı. Bütçemiz şu an için yeterli olmadığı için biraz beklemedeyiz. Ama bir karavan aslında neredeyse içimize sindi. Aşağıda gezimizden birkaç fotoğraf paylaşıyorum. Belki sizin iiçinde bir fikir verebilir.

kucuk1.jpg

Etiketler

Ynt: Karavan Bakmaya Gittik...

Bu karavanı şim çok sevdi. Hem kuçük hemde kullanışlı dedi. Ama Hymer'ide beğenmişti çelişkide kaldım :smiley:

Bu farklı bir karavan

kucuk15.jpg

kucuk16.jpg

kucuk17.jpg

kucuk18.jpg

Birde orada ziyaret ettiğimiz karavan aksesuarları ve malzemeleri satan süper market desem fena olmaz yere gittik :smiley: Benden bu kadar umarım bir fikir verebilmiştir....

kucuk19.jpg

kucuk20.jpg

Merhaba cok tesekkurler Fotolar harika. Bence de o ufak olan cok guzel. Umarim istediginiz gibi bir karavan bulursunuz. Siz sanirim Fransa'dasiniz. Gittiginiz dukkanin linki var mi acaba? Tesekkurler. İnsel

Karavanlar çok güzel model çeşit çok olunca seçmekte ayrı bir zorluk size kolay gelsin bize iyi seyirler

Görünen o ki yakında karavancılar kervanına sizde katılıyorsunuz... ;)

Pilote yi favori gösteriyorum, Hymer plase bile olamaz... :D

İnşallah gönlünüze göre bir karavan alıp, gezilerinize başlarsınız.

Karavanların çoğunda plaka gördüğüm için merak ettim. Bu karavanlar ikinci el mi, yada sıfır mı?

Fiyatları hakkında bilgilendirebilirmisiniz?

Selamlar...

Ne kadar fakir bir ülkede yaşıyorsunuz :D (Karavan anlamında)

İnşallah gönlünüze göre bir karavan bulursunuz...
Kolay gelsin.

tamercetin' Alıntı:
Bu karavanların hepsi satılık mıııııııııı Bu adamlar çıldırmış olmalı............

Katılıyorum bu galeri'de bulunan Karavan sayısı kadar ülkemizde karavan (satılık ) varmıdır acaba

taiga' Alıntı:
Görünen o ki yakında karavancılar kervanına sizde katılıyorsunuz... ;)

Pilote yi favori gösteriyorum, Hymer plase bile olamaz... :D

Ne Güzel , bakmak içinde olsa,almak içinde olsa gidip gezilebilecek karavanların oldugu(bolca) bir galeri bizim memlekettede olsaydı keske hiç aklında karavancılık olmayan kişileri bile karavan sevdalısı yapabileceği gibi içinde biraz olsun karavan sevdası olanlarıda ne yapardı düşünün bir kere ;D
Kesinlile Katılıyorum ancak fiyatları aynı olmasa gerek şayet Hymer çok daha uygunsa neden olmasın

Bu kadar eziyet yeter.. Lütfen daha fazla fotoğraf yayınlamayın.. Hele sakın ola ki oradaki fiyatlarından hiç bahsetmeyin.. Umarım gönlünüze göre bir tane edinirsiniz..

Ben biraz yalnız kalıp ağlamak istiyorum.. Lütfen beni yalnız bırakın bir süre.. :'( :'( :'( :'( :'(

Bu karavanlar bizim gibi Türkiye'de yaşayan çoğumuz için bir rüya!! O sebeple rüya tabirleri yapmayalım en iyisi. Ama ben genede hymer diyeyimde günah benden gitsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR