Amasradan başlayarak Doğu Karadenizi turlayacak bir geziye Ankaradan ben de varım. Araç boya ve kaportada olduğu için Festivali kaçırdık. Zaman ve program hakkında bilgimiz olursa iyi olur.
hocam bız gıdecegız ama bayram dahıl olcak 1 gunu ıstanbldan cıkarız sanırsam 1 araba 4 kısı cadır vs olcak artık spontene takılacagız fazla para harcamadan batuma kadar gıtmeyı dusunuyoruz
bu arada arkadaslar gıtımı ?
hocam bız gıdecegız ama bayram dahıl olcak 1 gunu ıstanbldan cıkarız sanırsam 1 araba 4 kısı cadır vs olcak artık spontene takılacagız fazla para harcamadan batuma kadar gıtmeyı dusunuyoruz
bu arada arkadaslar gıtımı ?
Ağostosun 3.haftası uani 20 sinde ailemşe artvinde olacağım hezilecwk yerler hakkında yardımcı olursan sevinirim bütün ilçeleri gezdim savşat karagöl gibi sakin çadır lurabileceğim uerler aroyorum
Yaz Ayı İçersinde Karadenize Giriş Kapınız Ordudan Bütün Gezenbilir Dostlarımıza Yardımcı Olamak İsterim. Karadeniz Turunuz Boyunca Önerebileceğim Ve Şiddetle Tavsıye Edeçeğim Gezilesi Görülesi Sonrada Anlatılası Yerler Konusunda Bilgilerrimi Aktarmak İsterim.
Zabırsızlıkla bekliyorum.özellikle artvin rize trabzon ve giresun.özgürce çadır kırup ailemle huzur bulacağım kamp yerleri hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.teşekkurler