Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engincez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,079
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engincez

Kamp I
Yer
Samsun
İlk buluşmasını 13 Ocak 2010'da Samsun'da gerçekleştiren Karadeniz Offroad Birliği, 20-21 Mart 2010 tarihinde Vezirköprü Kunduz Ormanlarında iki günlük bir kamp aktivitesi gerçekleştirecektir. Karabük, Zonguldak, Sinop, Samsun, Ladik, Fatsa, Ordu, Giresun ve Ankara'dan ekiplerin katılması beklenen bu aktiviteye Karadeniz Offroad Birliği adına Samoff evsahipliği yapacaktır.

01-3.jpg

02-2.jpg

KAMPALANIVEZRKPR.jpg

KAMPALANIKUNDUZ.jpg

Vezirköprü'den Kamp alanına ulaşım için kullanılabilecek *kml dosyası (google earth ile açılabilir) ektedir.
[attachment=1]

Bölgeye Ulaşım Bilgileri

Kamp Alanının Vezirköprü Merkeze Uzaklığı : 50, 6 km

Kamp Alanı Koordinat : 41 10 31 K - 35 02 16 D

Kamp Alanı Rakım : 1356 m

Gezi programı ve ayrıntılara Samoff'un sitesinden de ulaşmak mümkündür.

Ekli dosyalar

• SAMOFF.kml
    62.9 KB · Görüntüleme: 392

Etiketler
Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)

27-28 Şubat 2010'da yaptığımız keşif gezisinden kamp alanına ait bir kaç fotoğraf.

DSC01351.jpg

DSC01349.jpg

DSC01348.jpg

DSC01346.jpg

DSC01343.jpg

DSC01339.jpg

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)

beni şimdiden heyecan bastı. sabah 9 da vezirköprüdeyiz ekip olarak inş. Ladikte kar var kunduzda da vardır inşallah:smiley:

Batuhan, bugün Orman İşletmesi Müdürü Hasan Beyle konuştum, kamp alanında yaklaşık 15-20 cm kar varmış. Ancak hafta sonuna kadar kalmaz diye düşünüyoruz. Sonuç olarak kar olsa da çamur olsa da bunların hiçbiri bizleri engelleyecek şeyler değil. Değil mi? :smiley:
Hatta tam tersine daha da zevkli bir hale getirir.
Ama şu da bir gerçek, gece oldukça soğuk olacak, benim tahminim -5 ile -10 arası bir sıcaklık olur bölgede (gece).

cok guzel bir kamp-gezi olacagindan eminim .. planli yaris organizasyonlariyla cakismiyacak tarihlerde daha erken duyuru yapsaydiniz sehir disindan da katilim cok olabilirdi diye dusunuyorum ..
keyifli geziler ve paylasimlar ...

ah ahhh orada olmak vardı şimdi.. size iyi eğlenceler.. bu arada Batuhan Sinan abinin cj sinin arkasından git. Ne olur ne olmaz, takılırsan kurtuluşun kolay olsun ;D

gerçekler bazen komik olabiliyor. ;D

ladik ekibi olarak geliyoruz şimdiden kupalara isimlerimizi yazın bence :D

Ankaradaki yarışlarda offroad yarışlarının değişmez muhabiri değerli abimiz Suha Tuğcu dan öğrendim.Kendisi ve ekibi katılacakmış artık bizde onun kanalından takip ederiz.organizasyonda emeği geçen herkeze başarılar diliyorum..

Gezi dahilinde yarış olacak mı?

jeep' Alıntı:
Gezi dahilinde yarış olacak mı?

Evet Göktuğ abi gezi dahilinde gerçekten süper hazırlanmış bir parkurda yarış oldu.. sonuç ne mi cj lere geçilmedim:smiley: 2. oldum. Geçen sene Fatsa şenliklerinden tanırsın Yakup abi o birinci oldu...

emeği geçen herkeze teşekkürler. ayrıca batuhan tekrar tebrikler

Gezinin resim ve videolarinin paylasildigi baska bir link varmi yoksa burdanmi paylasacaksiniz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri