AYDURAN' Alıntı:Hocam henüz gidebilmiş değiliz Konu üzerinde tartışarak uygun zamanı yakalamaya çalışıyoruz Şayet gidersek bu organizasyona katılımın çok üst düzeyde olacağını tahmin ediyorum...
Bana kalırsa, Zerrin hnm turlarla yapılan karadeniz gezilerinden bahsettiğine göre 6 yabancı ülke geçileceğini farketmemiş olsa gerek Yok eğer buna rağmen "ne zaman olsa katılırım" deniyorsa, ayakta alkışlamak düşer bana.KAMER ERDOĞAN MAROLD' Alıntı:zerrin hanımcım şu ne zaman olsa katılırım lafınız var ya...ah ah keşke bende söyleyebilsem...
heheheheh koptum bu fikre ;D ;D ;DGültekin' Alıntı:Çizdiğiniz rotayı saat yönünde katederseniz, köprü parası vermezsiniz. ;D
AYDURAN' Alıntı:Böylesi bir geziye ciddi bir misyonda yüklenebilir...
parodi' Alıntı:ayduran üstadım sivastopol-kırım bilgileri için sağolasın.mert baba benim zaten offroad olarak gezenbilirle bu büyük etabı belgesel olarak yapma fikrim var ama bu temmuz değil projelendirmek gerekir çünkü ama bu temmuza gezi olarak yetşirse gelip zımba gibi bir film yaparım size hemde offroad projesi için araştırma yapmış oluruz mis olur 8) temmuzdada bir kuş kadar hürüm ;D
Jeep34' Alıntı:Acelemiz yok...3-5 sene nabız yoklayalım ..Yaşlandığım zaman benide alırsınız