Karadağ Seyahati İçin Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan stopandwatchme Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,109

stopandwatchme

Yeni Üye
Merhabalar,

siteye yeni üye oldum ve aranıza katılmaktan son derece mutluyum. uzun zamandır kafamı tırmalayan yurt dışı seyehatime yakında çıkacağım için çok mutluyum fakat ilk yurt dışı gezim olacağı için izninizle bi kaç sorum olacak.

Karadağ / Bijelo Polje ye gitmeyi planlıyorum tarihte az çok belli oldu. planım; kosova priştinaya uçak havaalanından kiralayacağım araba ile bijelo polje olacak fakat yoolar konusunda endişelerim var. ayrıca daha önce bijelo polje' ye giden arkadaşlar varsa onlardan konaklama ile bilgi alabilrmiyim. araştıdığım kadarıyla küçük bir dağ şehri otel varmı yok mu bunu bile bilmiyoruum. yurt dışı deneyimi olan arkadaşlardan yanıma almam gereklen orada ihtiyacım olacak alet evrak vb. şeyler varsa aydınlatabilirler. şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

Etiketler

Ynt: Karadağ Seyahati İçin Yardım!

Bu yaz baalkanları komple gezdim. Ancak minibs vardı karavan tarzı o yüzden yatak ve kiralama konusunda yardımcı olamayacağım ancak diğer konularda varsa cevaplandırabilirim. O kasabaya gitmedim ama sahil bandı temiz güzel ve gvenli.selamlar

ilginiz için teşekkürler. o zaman şöyle bi sorum olabilir sanırım türkiyeden gittiniz. güzergahınız neydi. aslında ben 2-3 havalanından birine gidip karayoluyla gitmeyi planlıyorum (kosova/priştina, Bosna/sarajevo, Arnavutluk/tiran)

Uçakla gidip gelirseniz vize ücretleri, triptik, uluslararası ehliyet ve benzeri masraflardan kurtulmuş olursunuz. Araba kiralama uygun bir seçenek. Kosova yeşil sigortayı kabul etmiyor. 50 euro ekstra kendisi yapıyor. Ben de minibüs var. 200 euro istediler. Saraybosna'da GPS çalındı.Kiralamayı buradan yapabilme imkanı varsa zamandan da kazanmış olursunuz. Esenlikler dilerim.

Gezgin ve Gölgesi

merhaba.
benimde bu sene içinde ,tr den vize istemeyen her balkan ülkesini turlamak gibi bir planım var.
ben saraybosnadan kiralayarak diğer ülkelere gitmeye düşünüyorum.
bu kapsamda araştırmalara başladım.
araç kiralama firmaları ile görüştüm.bosnadan direk karadağa gidecekseniz problem yok ama kosova ya girerim derseniz 50 avro daha sigorta parası istiyorlar
linkteki yol notları fikir verebilir.

http://www.loplopculer.com/2009/09/bosna-hrvatistan-karadag.html

http://tr.tixik.com/bijelo-polje-2334687.htm
Adresine girerseniz gerekli bilgiyi bulabilirsiniz.
http://tr.dohop.com/?a1=%C4%B0stanbul+%28IST%2CSAW%29+T%C3%BCrkiye%2C&a2=Podgorica+%28TGD%29+Karada%C4%9F%2C&d1=180310&return=0&d2=
bu linktende uçak için bakabilirsiniz.
selam ve sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR