aslanaybars
HI-LUX 1985...2.4.LN56
Ynt: Kara Panter' im
bende bende ;D ;D
sanki benimmiş gibi ;D ;D
perfect abi ;D
bende bende ;D ;D
sanki benimmiş gibi ;D ;D
perfect abi ;D
mdr' Alıntı:Teşekkür ederim Fatih,,
Bir yıl sadece İstanbulda şehiriçi,ara ara ufak ufak degişik yerlerde gezdi...Bu yıl offroad yılı olmalı..
İlk iş yükseltme ile işe başlayacagız bakalım.....Malum eksiklerinden en önemlisi o idi... ;D ;D ;D
vx80 her zaman en gözde arazi aracı olacaktır...Reşat altını gibidir..Hele de temiz ve yorulmamışların....
nrş' Alıntı:İsmail Bey hayırlı olsun. Topiği yanlış hatırlamıyorsam aracı satmıştınız geri mi aldınız?
İnanın o kadar çok sevindim ki yalan olmasın kendim alsam bu kadar sevinirim
Bildiğim kadarıyla set halinde yüksltme mevcut. A'dan z' ye herşeyi ile. 10 bin dolar diye duymuştum. Siz yine bilenlere sorun. Set halinde olması ve araca özel olması iyi yanları fiyat konusunu bilemiyeceğim. Yükseltme aparatlarını parça parça almak ne kadar olur bakmak lazım.
Bakalım sizin linki takibe devam edelim belki hayalim gerçek olur ben de vx80'e terfi edenler arasına girersem tecrübenizden faydalanırım.
nrş' Alıntı:O zaman satmamış olduğunuza sevindim diyeyim
Belki hatırlarsınız bir bj60 topiği açmıştım. 'hüdaverdi ailenin yeni üyesi ' gibi bir başlık vardı. Allah'ım boş zamanda araziye o kadar giriyorum ki artık foto yüklemeye bile zamanım olmuyor ;D. Toyota bambaşka bir dünya ;D
Neyse ben de iyice pişip kendimi hazır hissedince ilk iş vx80' e terfi etmek olacak ...
Hayırlısı bakalım ...
mdr' Alıntı:Ümit kardeşim ;
ARB Old man emu 3" düşünüyorum..Zaten Toyotacı bütün arkaşaların extrem harici en çok uyguladıkları yükselteme budur..
Senin tavsiyen var mı ??
daisuki' Alıntı:MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin çok da güzel parlamış ...aracınız sizdeydi ama yinede güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun...
scrambler' Alıntı:maşallah