Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,631
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

sinan54' Alıntı:
İsmail ağbi tamponlar çok şık olmuş, hayırlı olsun

aldığın şnorkeli taktırdıktan sonra sıra tavan sepetinde mi .. ;)

toyotan günden güne daha bir güzel oluyor Allah kazasız belasız binmek nasip etsin ;D ;D ;D ;D

Sinancıgım çok teşekkürler..

Evet şnorkel sırada takılmayı bekliyor..

tavan sepetinden önce...ilk düşündügüm yükseltme..pazar günü bunun sıkıntısını çektim.Bu kadar güçlü ,kilitleri olan araç karın üstü kara oturdu..4 teker boş dönüyor..oysa alçak olmasa idi sıkıntı yaratmaz yarar geçerdi..

Etiketler

mdr' Alıntı:
Ömer bey,
sanırım aynı tampon içi far kullanmamız gerek.Ustaya sordugumda 110 mm dedi.Ama 100-yada 105 lik her türlü sis iyi olur diyordu.
siz hangi marka ve cins aldınız...

bende tampon içinde basit maxteller var.. tampon ustunde ise hella black magicler..
su gecislerinde daha asagıda olan 10 liralık maxteller su gecirmedi fakat tampon ustundeki hellalar su ile dolmustu.. tavsiye ederim maxtelleri..

Tamponlarınızı güle güle kullanın İsmail bey.Yanlarada borudan basamak olsa dahada agresif görünecek gibi :smiley:

Bu veya benzeri olabilir(tabiki benimki sadece bir öneri) :smiley:

[attachment=1]

Copy of nikon coolpix 111_resize.jpg

Teşekkür ederim Serdar bey..

mutlaka yan bar yaptıracagım..Zaten arazide şu anki alüminyum basmaklar çabuk kırılırlar.
Onu fiyattan saymadıgım için fazla kafa yormuyorum.. ;D

Aracınız çok güzel, Allah tabanını düz bastırsın. 285 75 16 lastik 33" inch'e mi denk geliyor? birde lastikler ne kadara aldınız acaba? Saygılar...

Teşekkürler..

Yaklaşık 285*75*16 ölçü 33" denk gelir..

lastikleri Erkan beyden "cd-subaru" aldım.. Fiyatları kendisinden sorup ögrenseniz daha iyi..

mdr' Alıntı:
Teşekkürler..

Yaklaşık 285*75*16 ölçü 33" denk gelir..

lastikleri Erkan beyden "cd-subaru" aldım.. Fiyatları kendisinden sorup ögrenseniz daha iyi..
Nasıl sorup öğrenebilirm acaba? Bayiinin telefonu ve ya adresi var mı?

arka tampondaki kırmızı kilit gibi parça stepne ayağı ile mi alakalı anlayamadım...

maximus14' Alıntı:
arka tampondaki kırmızı kilit gibi parça stepne ayağı ile mi alakalı anlayamadım...

Yedek lastik taşıyıcı ve lastik agır oldugu için kapalı halde iken tampona mandallı halde durması lazım.Onun açma-kapama mekanizması bu..Yoksa hem ses yapar hemde istem dışı açılırsa hem araca hemde başkalarına zarar verme durumu var..

Size de en yakın zamanda bir L.C nasip olması dilegiyle... ;D

abi selam önce hayırlı olsun hayallerine kavuşmuşsun süper birşey tebrik ediyorum , ve ilk yazını okudum kitap yazr gibi işleye işleye yazmışsın :smiley: duygulandım valla darısı başımıza :smiley:

supernaturel' Alıntı:
abi selam önce hayırlı olsun hayallerine kavuşmuşsun süper birşey tebrik ediyorum , ve ilk yazını okudum kitap yazr gibi işleye işleye yazmışsın :smiley: duygulandım valla darısı başımıza :smiley:

Teşekkürler Cem kardeşim..

evet..herkesin hayattan beklentileri vardır.Buna idealleri de eklenince yaşama arzusu ortaya çıkar.

Lise çagında iken hayal kurardım..İdealimdekileri sabitlemiştim. " Üniversitede istedigim bir bölümde okuyacagım,iyi bir işim,iyi bir eşim, evim ve çocuklarım olsun " istiyordum..Bunları sırasıyla ama sabrederek adım adım gerçekleştirdim.Teferruat kısmındakileri de şimdi yapmaya çalışıyorum.. ;D ;D ;D

Gönlüne göre ideallerindekini gerçekleştirmen dilegiyle..

mdr' Alıntı:
Teşekkürler Cem kardeşim..

evet..herkesin hayattan beklentileri vardır.Buna idealleri de eklenince yaşama arzusu ortaya çıkar.

Lise çagında iken hayal kurardım..İdealimdekileri sabitlemiştim. " Üniversitede istedigim bir bölümde okuyacagım,iyi bir işim,iyi bir eşim, evim ve çocuklarım olsun " istiyordum..Bunları sırasıyla ama sabrederek adım adım gerçekleştirdim.Teferruat kısmındakileri de şimdi yapmaya çalışıyorum.. ;D ;D ;D

Gönlüne göre ideallerindekini gerçekleştirmen dilegiyle..

abi klasik bir o kadarda süper sıralama tebrik ediyorum abicim canı gönülden :smiley:

Yeni yılın ilk günüde sisleri taktırdım.

[attachment=1]

[attachment=2]

IMAG0391.jpg

IMAG0393.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri