Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 120
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,216

insel

Zirve
freediver2009' Alıntı:
Buradan bol yağmur altında oradan gelecek keyifli haberleri ve güzel resimleri bekliyoruz.
Herkese bol keyifli ve iyi bir hafta sonu olsun.

Muhtesemdi. Hersey cok iyi gitti. Hava hele inanilmazdi. Kar kizak icin cok uygundu.Yillardir su Keltepeye gitmeyi becerememistim. Sonunda oldu. Tesekkurler dostlar.

Etiketler
Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)

kamp şahane geçti, ortam ve hava çok güzeldi ciğerlerimize bolca yayla havası çektik,
kampımızı resimler anlatsın, bendekiler

DSC01905.jpg

DSC01907.jpg

DSC01909.jpg

DSC01910.jpg

DSC01913.jpg

Insel hocam o zaman resimleri bekliyoruz. Biz gorende belki bilebilirciler olarak resimlerle idare edicegiz artik. :smiley:

.
[attachment=1]
[attachment=2]

pazar günü öğleden sonrasınıda göl kenarında kırkpınara indik,

DSC01939.jpg

DSC01940.jpg

DSC01942.jpg

DSC01945.jpg

DSC01944.jpg

Çok güzel kareler. Devamı gelecektir mutlaka.

Ama dikkatimi çeken birşey oldu. Kampa gitmeden önce bir odun muhabbetti vardı. Bireliri bu odun olayını abartmış galiba ;D

index.php

Ooooffffff..of. kömür gibi yanıyorum.ooofffff of.

Volkswagen egemenliği görüyorum ben orada!... :D

Cavid Sezen

Kampınızın güzel geçmesine sevindim, güzel görüntüler için teşekkürler.

Kampın güzel geçmesine sevindim.
Harika görünüyor kar,
Biz bu sene (zeminde) hiç kar görmedik daha, o yüzden iyi geldi bu fotoğraflar,
Kamp fotolarını da bekliyoruz...

gezmen' Alıntı:
Volkswagen egemenliği görüyorum ben orada!... :D

Cavid Sezen

Volkswagenlerin en başarısızı bile syncro'dan yalnızca bir adım gerideydi :smiley: Hatta İnsel hocam kendini öyle kaptırdı ki, durmaya kalktığı her yerde biz arkadan "durma devam et" diye bağırdıkça o hızla zirveye kadar çıkıverdi. :smiley:

Benim fotoğrafları düzenlemem biraz zaman alacak...

Dostlar, Allah içinize sindirsin süper bir hafta sonu geçirmişsiniz. Fotografları izlerken bile kalbim küt küt çarpıyor.Devamını temenni eder, bizleri hırslandırmaya devam derim.(Maalesef bizlerden ...... olmuyor.)

Kartepe gezinizin keyifli geçmesine sevindik.. Fotoğraf ve anılarınızı bekliyoruz...

Ülker&Yavuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR