Kangodan Mini Gezen Ev...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bolkar33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,275

bolkar33

Yeni Üye
Merhaba !
Yaklaşık 6 aydır gezenbilir.com ve benzeri sitelerden öğrendiğim bilgiler ışığında kendime (eksiklerine rağmen) minik bir gezen ev yaptım.
Belki aktif olarak forumlarda bulunmadım ancak yazılanlardan, sorulan sorulardan kendime uygun bilgileri edindim. Ve nihayet bugüne geldim.
Daha çok yağmur sesi dinlemek, daha değişik manzaralara uyanmak, daha farklı gün doğumunu görmek, Daha sessizliğe, daha doğallığa, daha dingin ortamlara merhaba.
Bilgilerinden ve tecrübelerinden faydalandığım başta Cem Babadağ ve diğer gezenbilir.com üyelerine çok teşekkür ediyorum.

3.jpg

1.jpg

2.jpg

Etiketler

İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Herkese mutlu ve huzurlu günler dileğiyle...

Ynt: Kangodan Mini Gezen Ev...

Sadece yatak mı yaptınız mutfak malzemeleri yada kamp için başka malzemeleriniz yokmu
Hayırlı olsun bu arada

Teşekkür ederim Aslan Bey.

Sol dolap iki bölüm... bir bölümde piknik tüpü, bir bölümde mutfak malzemeleri... Sağ dolapta iki bölüm... birinde yaşam aküsü... ve converter var... diğerinde de şimdilik ıvır zıvır malzemeler bulunuyor. Daha bir haftalık... Apdalın kervanı gide gide düzelirmiş misali.. Eksikler zamanla çözülecek... Güneş pili... oto buzdolabı vs... Şimdilik amacım hafta sonlarını doğada geçirmek, kitap okumak üzere hazırlandı.

Saygıyla iyi günler diliyorum...

Sanırım sabahları uyandığınızda, nem dolayısıyla terden elbiselerinizi değiştirmek istemezseniz; pencere açıklığınıza, çakmak girişine bağlı en küçük bir bilgisayar fanını, diğer boş tarafları uygun malzeme ile gerektiği büyüklükte sinekten koruyucu tel açıklık da bırakarak kapatılmış şekilde kıstırmanız gerekecek ?

Melih Bey ve Mesut Bey çok teşekkür ederim. İyi dilek ve önerileriniz için. Henüz bu hafta üçüncü haftam. Mersinde yaşıyorum ancak Yaylalara ve dağlara dönük bir yaşam tarzım var. Şimdilik yatarken arka kelebek camları açıp yatıyorum.
Sinek, nem, ve terleme konularında bir sorunla karşılaşmadım. Sanırım mevsimden kaynaklı.
Sıcak mevsimlerde muhtemelen önerileriniz doğrultusunda eyleme geçeceğim.
Teşekkürler.
Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR