Kango Kamperimle Gezi Deneyimim (doğu Karadeniz Turu)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adigekuzeyli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,379


Abi epeydir sizi göremiyorum forumda. Gerçi forum sayfasıda değişmiş ondanda biraz acemilik çekiyorum. Forumda gözlerim hep sizi ve @suleymancirit abiyi arıyor. Gezi başlangıcında ikinizinde çok yardımlarınızı görüyorum. Bu seneki İstanbul,Konya,Nevşehir rotamda da yardımlarınızı bekliyorum.
 


Çok güzel bir gezi olmuş. Karadeniz bizimde planlarımızda, çocuklar her sene hatırlatıyor ne zaman gidicez diye, hep zaman darlığından erteliyoruz. Daha yakın rotalar yapıyoruz çünkü Karadeniz e en az on beş gün ayırmak istiyorum. Özellikle doğu Karadenizi gezmek istiyoruz. Bakalım ne zaman kısmet olacak.
 



Ben 8 gece kaldım yanlış hatırlamıyorsam Ayder ve uzungöl den başka içerlere fazla girmedim Trabzon giresun ve Rize kaleleri manzarası çok hoş. Kalma yeriniz rahat olursa 15 gün doya doya gezersiniz.
 


Su dolum kapağı olarak çamaşır makine su boşaltma pompasının filtre dediğimiz plastik kısmını kullanabilirsiniz. Ben öyle yaptım.


Bir tamirciden çıkma olarak alabilirsiniz ücret bile istemezler.
 

Sağlığınız yerinde olduğuna sevindim. Forumda sevdiğim abileri göremeyince acaba korona illetinemi yakalandılar diye üzülüyorum.
 

Teşekkür çok şükür iyiyim , Nevşehir için epeyi bilgi var elimde , çünkü 2 yıl kaldım nevşehirde , konya için pek faydalı olamam , rotanızı belirleyince yazarım inşaallah .