Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,752
Ynt: Kandıra Bağırganlı Bölgesi Kampı ve Keşif Gezimiz (29-30 Ağustos 2009)

Gerçekten çok keyif aldığım güzel kıvamında gezilerden biri oldu. Ekibin uyumu keyifli sohbetler güzel yemekler, doğal güzellikler nefis manzaralar, temiz hava ve hepimizin yüzünde gülümseme mevcuttu.

Yollarda durup durum dallarda kalan mevsimi sanırım geçmek üzere olan ama hala lezzetli bögütlenleri topladık yedik. Sanırım 350 Km civarı yol yaptık.

Bu gezi sırasında bir Suzukiciyi kaybettik. :D 2 Gün keyifli keyifli gezdik :smiley: Ateş başında zaman zaman sohbet ettik, zaman zaman gitar çalıdık,yıldızları seyrettik :smiley: Pazar akşam eve döndüğümde Banu'nun Hakan beyy yine bu haftayıda boş geçmemişşiniz sözleri yankılandı :D Haklıydıda.

Evet arkadaşlar bu haftayıda boş geçmedik :D... Ekibe ve güzel yorumlar yazan arkadaşlara buradan teşekkürler.

Etiketler

Cermen' Alıntı:
Bu keyifli geziye eşlik eden dostlara teşekkürler; Adem abimize misafirperverliği için ayrıca teşekkür ederiz; ancak Çağların zaten varolan V8 sempatisi gezi süresince arttıkça arttı.Eski dost düşman olmaz diyorum Suzukiyi ve Suzukicileri seviyoruz diyorum ı-ıh caydıramıyorum saol Adem abi sağol :-\ .. :smiley: :D

:D :D Devam Fatih ...Bu arada hatırladım gerçekten ilk kaybolduğumuz gün sana biraz iş çıkarmıştık galiba ;D

Olurmu hiç iş çıkarmak keyifle anıyoruz işte o zamanları :p Ben belamı bulmuştum arkamda 3 ton RR'ı çekerken zaten ;D

Bu arada bilmeyenler için söyliyim çağların v8 için unuttuğu bir mendil gibi fırlatıp attığı suzi benim avatrada arkada görünen suzi; seni tarih affetmiycek çağlar ;D

sn. maliye bakanı ve EPDK başkanları ile görüşme halindeyim MTV ve akaryakıt fiyatları konusunda "makul" düzeyde anlaşabilirsek V8 operasyonu gerçekleşecek ;)

guzel bır gezı olmus,paylasım ıcın tesekkurler...

Yeni dernek binamızın keşfi için bu güzel geziye katılamadım. Ailece çok güzel bir gezi kaçmış oldu. Süpersiniz :smiley:

Tatil notu: Çarşamba günü Renault megan sv ile bu borulara girmeyi denedim :D denemessem aklımda kalırdı.
sonuç: altı alçak geldi giremedim :smiley:)))))) ama boruya tırmandım.. fotoğraflar tatil dönüşü...

eftaLYa' Alıntı:
Tatil notu: Çarşamba günü Renault megan sv ile bu borulara girmeyi denedim :D denemessem aklımda kalırdı.
sonuç: altı alçak geldi giremedim :smiley:)))))) ama boruya tırmandım.. fotoğraflar tatil dönüşü...

Amaannn Esra hn. Meganıyla bunları yapıyorsa eline geçen 4*4 ile nerelere çıkar kimbilir; hem çıkarkende fotoğrafını çeker :smiley:)))Sizede arazi aracı farz gibi geliyo yavaş yavaş :D

Keyifli bir bölgede kalmışsınız. Fotoğraflarla güzel zaman geçirdik.

Kamp yaptığınız koyun suyu denizaltından çıkan tatlı sudan dolayı Haziran-Temmuz'da çok soğuk olur. Yüzerken bacaklar donar..Şu anda nasıl merak ettim? Kaynaklar azalmış normale dönmüştür sanıım. Bir dahaki sefere yarımadanın sağından giden patikayı izlerseniz yaklaşık 1 KM sonra enfes kaya yapıları ve koyları görebilirsiniz.

Murat bey dediğiniz gibi yarım adanın sağ bölümününe giden bir patika yol vardı, biraz turlayalım sonra gideriz dedik, sonra oraya bak odun topla bögürtlen ye, derken unuttuk. Koylar ve muhteşem kaya yapıları görülmeye değer. Çok güzel fotoğraflar çektik. Buradan paylaşıcaz. Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler. Uğur abi kısmet birdahaki sefere diyelim ;).

herşey çok güzel organize süper emeğinize sağlık.

Çok güzel bi aktivite olmuş..Takip edebilsem siteyi ziyaretinize gelirdim..

güzel gezi, güzel fotolar.
elinize sağlık teşekkür ederiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR