reis28' Alıntı:allahtan acil şifalar dilerim kan gurubum tutuyor lakin daha 15 gün önce kan verdim sakıncası olamzsa gene vere bilirim
yol' Alıntı:Arkadar az önce kan vermek için Orhan beyi aradım, kan bulduklarını ve ihtiyaçları kalmadığını söyledi. İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler...
noexit' Alıntı:Bu kişinin bir sene içerisinde diş çektirmek (1ay), dövme yaptırmak, kulak deldirmek gibi eylemlerde bulunmamış, kanını akıtmamış olması gerekiyor..
noexit' Alıntı:Şu an Samatya'da kanser tedavisi için yatan yoğum bakımdaki hastamız için Acil olarak 0 (+) (sıfır grubu) kana ihtiyacımız bulunuyor. Toplamda 16 ünite trambosit kan ihtiyacımız bulunmakta. Ramazan dolayısı ile kan bağışlarında düşüş olduğu için bulmakta zorlanıyoruz. Lütfen çevrenizdekilerede bu mesajı ulaştırın... Teşekkürler
İletişim : Orhan Öztürk 0532 206 33 87
Mesajınızı görürü görmez aradım Orhan Bey'i. Şimdi bir vericinin Çapa Kan Merkezine ulaştığını, şu an için gerek olmadığını iletti. Tabii ilerleyen günlerde ihtiyaç devam edecek.En azından kan grubu ve kriterleri uyan kişiler mesaj bırakmaya devam edebilir.yol' Alıntı:Arkadaşlar trombosit ihtiyacı devam etmektedir. Kan verebilecek arkadaşların Orhan beyi aramalarını rica ederim.