Merhaba, genç sayılabilecek bir emekliyim. Haftasonu veya tatil için değilde artık içinde yaşayacağım ve dünyayı gezebilecek bir ev istiyorum. Özellikle expedition karavanlar çok hoşuma gidiyor, görseldeki gibi:
Cravler firmasının ki çok ama çok pahalı..
Sizlerden bu işe adım atmadan önce edinmem gereken cevaplar var. İnternet'te çok aradım ama doyurucu bilgiye ulaşamadım fazla..
1)Arka kabine geçiş olmayan böyle bir karavana ruhsat çıkarabilir miyim?
2)Ağırlık sınırlaması var mıdır? Ne kadar büyük olursa benim için çok daha iyi. Motor filanda taşıyacak bir de 3 kedi ve 1 köpeği..
3)B ehliyet ile kullanabilir miyim? Yoksa C almam şart mı?
Pandemi süresince 2 yıl TR de kalacağım ve eğer her şey yolunda giderse çok uzun bir ortaasya turu (3-5 sene) sonrasında Afrika ve Güney Amerika turu düşünüyorum. Yani en az 10 senelik evim olacak bu araç, yakıt problem değil.
Not: Şu an oturduğum dublex evin sadece yatak odası ve mutfağını kullanıyorum
Cravler firmasının ki çok ama çok pahalı..
Sizlerden bu işe adım atmadan önce edinmem gereken cevaplar var. İnternet'te çok aradım ama doyurucu bilgiye ulaşamadım fazla..
1)Arka kabine geçiş olmayan böyle bir karavana ruhsat çıkarabilir miyim?
2)Ağırlık sınırlaması var mıdır? Ne kadar büyük olursa benim için çok daha iyi. Motor filanda taşıyacak bir de 3 kedi ve 1 köpeği..
3)B ehliyet ile kullanabilir miyim? Yoksa C almam şart mı?
Pandemi süresince 2 yıl TR de kalacağım ve eğer her şey yolunda giderse çok uzun bir ortaasya turu (3-5 sene) sonrasında Afrika ve Güney Amerika turu düşünüyorum. Yani en az 10 senelik evim olacak bu araç, yakıt problem değil.
Not: Şu an oturduğum dublex evin sadece yatak odası ve mutfağını kullanıyorum