orsaalabanda
Zirve
Kış organizasyonlarımız için rota ve kamp yeri önerilerimizi bu başlık altında paylaşabiliriz.
drares' Alıntı:Ben Bülent'i ilk gördüğümde kendisine karavan hediyesi olarak bir adet 1,5m.lik hortum ve bir adet 5 lt.lik içi mazot dolu bidon hediye edeceğim ;D ;D ;D
Bir de şu an aldığım bir kararla karavanımın ismini "gamper" koyacağım![]()
![]()
![]()
aslanahmet' Alıntı:Bir hafta sonu Cumartesi erkenden yola çıkılır ( mesela saat sabahın 5:00 i gibi). İstanbul, Bursa ve diğer bölgelerden gelen karavancılar Bozüyük'de buluşabilir. Burada yapılan kahvaltıdan sonra hep beraber Eskişehir'e harket edilir. Araçlar bir otoparka park edilir. Hep beraber tramvayla kent turu yapılır. Çi börekten yenir. Akşama hep beraber hareketle Eskişehir'in kuzeyindeki Mihailgazi'ye gidilir. Akşam burada Sakarı ılıcaların'da bir tesisin otoparkında konaklanabilir. Dileyen pazar günü kaplıcalardan faydalanır. Akşama doğruda hareket edilip Söğüt üzerinden herkes kendi yoluna koyulur.
Eskişehir'i gezmek çok istiyorum. En son 28 yıl önce gitmiştim. Hatırlamıyorum bile. Çok değişti diyorlar. Önümüzdeki 1-2 ay içersinde böyle bir gezi yapılamazsa tek başıma sırt çantamı alıp trenle bu geziyi yapmayı düşünüyorum.