Kamplı Grup Gezilerimiz için Kış Rotaları ve Kamp Yeri Önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,276

Etiketler
Ynt: Kamplı Grup Gezilerimiz için Kış Rotaları ve Kamp Yeri Önerileri

merhaba. yurt dışı gezi organizasyonu düşünüyormusunuz?selamlar.

Kalabalık gruplarla "karavan rallisi" benzeri yapılacak yutdışı gezilerinin çok ciddi hazırlık ve organizasyon gerektirdiğini düşünüyoruz. Şimdilik bu konunun çok uzağındayız. Ama daha küçük gruplar olarak, birbirleriyle iyi anlaşan karavancıların bu konuyla ilgili hazırlıkları var: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45354.0

Cem Uludağ'da bol karlı bir kış kampı yapılamaz mı? Çoğu arkadaşın aracı camper ve kış için (ısınma gibi) donanımları mevcut. Ne dersin?
Not: yazıyı yazarken önce "camper" yazacağıma "gamper" yazmışım. Çok güldüm :D :D :D

Galkın gidiverin, gamperleri garda gışta da gullanıverin gari :D :D

Haşmet hocam Uludağ'da eberspacher D2 ısıtıcıların rakım sorunu olacak gibi... Çoğunluğu İstanbul'dan gelecek arkadaşlar için sanırım Kartepe daha iyi olacak ve orta noktada buluşacağız yine. Bir de Bülent isimli bir arkadaş var, tanırsınız, onu çok fazla yormamak gerekiyor. Bu arkadaş T5'i alırken deposu doluymuş. Bir depo mazotla bu sezonu çıkarmayı planlıyor. Hatta son Poyrazlar kampımızda "arkadaşlar burayı bir de kar yağdığında görün, inanılmaz manzarası var" gibi laflar etti. Depoyu sıfırladığında yiyeceklerimize, sucuklarımıza ortak olduğu gibi mazotumuza da ortak olabilir ondan korkuyorum. ::smiley:

Ben Bülent'i ilk gördüğümde kendisine karavan hediyesi olarak bir adet 1,5m.lik hortum ve bir adet 5 lt.lik içi mazot dolu bidon hediye edeceğim ;D ;D ;D
Bir de şu an aldığım bir kararla karavanımın ismini "gamper" koyacağım :D :D :D

drares' Alıntı:
Ben Bülent'i ilk gördüğümde kendisine karavan hediyesi olarak bir adet 1,5m.lik hortum ve bir adet 5 lt.lik içi mazot dolu bidon hediye edeceğim ;D ;D ;D
Bir de şu an aldığım bir kararla karavanımın ismini "gamper" koyacağım :D :D :D

Mazota hayır demez ama hortum işini aklına getirmeyin bu arkadaşın. Herkesden 5 lt. çekse iki sezon Poyrazlar'a gidip gelir valla. Bir şey değil bizi de peşinden sürüklüyor. :D :D :D

Bir hafta sonu Cumartesi erkenden yola çıkılır ( mesela saat sabahın 5:00 i gibi). İstanbul, Bursa ve diğer bölgelerden gelen karavancılar Bozüyük'de buluşabilir. Burada yapılan kahvaltıdan sonra hep beraber Eskişehir'e harket edilir. Araçlar bir otoparka park edilir. Hep beraber tramvayla kent turu yapılır. Çi börekten yenir. Akşama hep beraber hareketle Eskişehir'in kuzeyindeki Mihailgazi'ye gidilir. Akşam burada Sakarı ılıcaların'da bir tesisin otoparkında konaklanabilir. Dileyen pazar günü kaplıcalardan faydalanır. Akşama doğruda hareket edilip Söğüt üzerinden herkes kendi yoluna koyulur.

Eskişehir'i gezmek çok istiyorum. En son 28 yıl önce gitmiştim. Hatırlamıyorum bile. Çok değişti diyorlar. Önümüzdeki 1-2 ay içersinde böyle bir gezi yapılamazsa tek başıma sırt çantamı alıp trenle bu geziyi yapmayı düşünüyorum.

Eskişehir'e gitmişken Tülomsaş'taki Devrim ve Hava Müzesi de görülebilir,
Eskişehir 'de ayrıca çok güzel yeni bir park alanı yapıldığından ve görülmeye değer olduğundan bahsediliyor,

Yılbaşı sonrasında ki 2.ci hafta Abant düşünüyorum.
Zincir ile sanırım takılmam yolda.
Hele bir yerden elektirik te alabilirsem değmeyin keyfime.
Olmadı, eberscpecher sağolsun.

Kış geldi de geçiyor! yok mu bir plan?

aslanahmet' Alıntı:
Bir hafta sonu Cumartesi erkenden yola çıkılır ( mesela saat sabahın 5:00 i gibi). İstanbul, Bursa ve diğer bölgelerden gelen karavancılar Bozüyük'de buluşabilir. Burada yapılan kahvaltıdan sonra hep beraber Eskişehir'e harket edilir. Araçlar bir otoparka park edilir. Hep beraber tramvayla kent turu yapılır. Çi börekten yenir. Akşama hep beraber hareketle Eskişehir'in kuzeyindeki Mihailgazi'ye gidilir. Akşam burada Sakarı ılıcaların'da bir tesisin otoparkında konaklanabilir. Dileyen pazar günü kaplıcalardan faydalanır. Akşama doğruda hareket edilip Söğüt üzerinden herkes kendi yoluna koyulur.

Eskişehir'i gezmek çok istiyorum. En son 28 yıl önce gitmiştim. Hatırlamıyorum bile. Çok değişti diyorlar. Önümüzdeki 1-2 ay içersinde böyle bir gezi yapılamazsa tek başıma sırt çantamı alıp trenle bu geziyi yapmayı düşünüyorum.

Ahmet o isi trenle yap. Cok karavanla degmez orasi. Ayrica Eskisehirin trafigi felaket. Verecegin benzin parasi ile bir gece de otelde kalirsin. Super olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,724
Kaydolan Son Üyemiz
Maksatmuhabbet

Çevrimiçi üyeler

Geri