Kampistanbul - Şile

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canaferr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kampistanbul - Şile

Tanju 15 eylülde sanırım girilir bu sene havalar sıcak malum :smiley: denize girmesende temiz hava al yeter :smiley:)))

Etiketler

Abi benim pek işim olmazda denizle hanım ve çocuklar malum ..

Thecozz, Murat Bey ve Esin Hanım bayram için bir paket hazırlamışlar ilgilenenler bakabilir:

http://www.thecozz.com/dogabayram.html

Bayramda niyetim rota olarak Kuşadası ,aksilik veya planda aksaklık çıkarsa iyi gözüküyor.

toffy' Alıntı:
Thecozz, Murat Bey ve Esin Hanım bayram için bir paket hazırlamışlar ilgilenenler bakabilir:

http://www.thecozz.com/dogabayram.html

Bayramda niyetim rota olarak Kuşadası ,aksilik veya planda aksaklık çıkarsa iyi gözüküyor.

Muratı severim iyi bir arkadaş ve işletmecidir, güzel programlarda yapıyor ama kamplardaki müzik-eğlence kısımları beni kasıyor...ben kendi adıma doğayla kaynaşmaya gidiyorum, müzik dinleyip eğlenmek istesem istanbulda kalır konsere giderim..tabiki bu benim kişisel görüşüm...boyle müzik eğlenceli programları ben almıyayım alanada mani olmayayım...
Cozz umarım birgün organizasyonların bu ayağından vazgececektir...

Kamp istanbul Çadır için güzel bir alternatif.
Ama Sanırım Karavan kampingi adına olması gereknlerin bir çoğundan habersizler.
Pozitif eleştiri olarak
1- otopark gibi - Karavanınızı doğaya ağaçların altına çekemiyorsunuz.
2 - elektrik ve su her yere gelmemiş
3- bulaşık yeri - çamaşır yeri - duş !!!...
4- şimdi diyeceksiniz ki hangisinde bunlar var (İstanbulda)
işte zaten sorun da bu ya !.
eleştirmezsek, "BUNLARA NE VERİRSEK YİYİYORLAR" diyerek olması gerekenleride daraltıyor sağolsun yatırımcı ve işletmeci arkadaşlar.

osak' Alıntı:
Muratı severim iyi bir arkadaş ve işletmecidir, güzel programlarda yapıyor ama kamplardaki müzik-eğlence kısımları beni kasıyor...ben kendi adıma doğayla kaynaşmaya gidiyorum, müzik dinleyip eğlenmek istesem istanbulda kalır konsere giderim..tabiki bu benim kişisel görüşüm...boyle müzik eğlenceli programları ben almıyayım alanada mani olmayayım...
Cozz umarım birgün organizasyonların bu ayağından vazgececektir...

Evet Ömer....Al benden de o kadar...Para kazanmalarını hepimiz isteriz ammaaaa! :mad:

Mobilcan, baktım, haftasonu evin arkasında, sıkılmışçasına duruyor, gitmiyormuyuz der gibiydi.Dayanamadım nasıl bir histir.Aldım kovayı, bezi ve elektrikli süpürgeyi indim aşağıya.
Bir güzel yıkadım, sildim.Virüs mü , hastalık mı bilmem ama bulaşmış birşeyler.Anladım haftasonları biryere gitmese de Mobilcan'ın.
Aksilik olmaz ise haftasonu gene uzaklaştıracam onu şehirden. :smiley:

Bayramın 2. ve 3. günleri Kamp İstanbul'daydım. Evet Karavan Kampingi anlamında ciddi eksikleri var ama doğası, manzarası ve ortamı çok güzel. Sahibi Ferruh bey ilgili ve alakalı en önemlisi samimi yaklaşımlı. Bildiğimiz işletmeciler gibi değil. Hoby gibi yapıyor işini. Resatorantı nezih, ortamı güzel ve yemekleri lezetli.

Kamp İstanbul' da çekilmiş bir fotoğrafım.

61139_431957386189_684936189_5750970_7942892_n.jpg

Kampistanbul için bir benden de bir fotoğraf.Fotoğraf Sayın Levent(Buralpdi) Bey'in sudaki yansımalar bölümünde var ama bu kezlik çiftleyelim. :smiley:

kampistanbul.jpg

canaferr' Alıntı:
güzel yorumlar için teşekkürler.. en kısa zamanda yine bekleriz..

Ekimin 2 ci haftasın gibi bir grup dostumuzla BABALAR ve ÇOCUKLARI temalı bir kamp planlıyoruz 12 Baba ve 14 Çocuk olarak.
Sizle bir görüşmek isteriz.

http://www.agirabiler.com/forum/showthread.php?t=4866&highlight=babalar

Kapıda kaldım...
Forum beni "ağır abi" saymadı...
Kiloda var gerçi ama... :D

nejat ural' Alıntı:
Ekimin 2 ci haftasın gibi bir grup dostumuzla BABALAR ve ÇOCUKLARI temalı bir kamp planlıyoruz 12 Baba ve 14 Çocuk olarak.
Sizle bir görüşmek isteriz.

http://www.agirabiler.com/forum/showthread.php?t=4866&highlight=babalar

Tabi size telefonumu vereyim;
Ferruh Yontar: 532 77 22 616 / 541 77 22 616

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri