Kampistanbul - Şile

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canaferr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canaferr

kamp istabul
Web
www.kampistanbul.com
sevgili ömer bey
ben canan yontar ferruh'un eşiyim bu boş vakitlerimde sizin bize tanıttığınız ve bizlerin de çok sevdiği gezenbilir sitesine üye oldum ve yeni keyifli paylaşımlar için burdayız. Buarada kamp istanbul için de bir takım bilgiler verdim buradanda paylaşayım aşağıda resimler ve kroki den kolayca bulabileceğinizi umuyorum .
En kısa zamanda sizi kampımızda görmek dileğiyle

çadır alanı.jpg

çadıralanı1.jpg

genel bakış.jpg

kroki.jpg

kış resmi.jpg

Etiketler

Ynt: Kampistanbul - Şile

gece fotoları cok hoş...en kısa zamanda bir siftah turu yapmak istiyorum...

nejat bey krokide restoranın önünde yarım daire şeklinde dizilmiş karavanlardan da anlayacağınız üzere restoranın önü karavan park alanı olarak ayrıldı. Krokide kuş bakışı olarak görünmekte :smiley:

Ömer bey'in tavsiyesi üzerine kampistanbul daydık. Ağaçlık ve otopark olarak iki kısım var istediğinize parkediyorsunuz.Bu güne kadar en hijyenik wc bu kamping alanında.İşletmeci Ferruh Bey mekanını sahiplenen bir kişi.Bu da rahat etmenizi sağlıyor.Karavan konaklama elektrik dahil 40Tl.

toffy' Alıntı:
Ömer bey'in tavsiyesi üzerine kampistanbul daydık. Ağaçlık ve otopark olarak iki kısım var istediğinize parkediyorsunuz.Bu güne kadar en hijyenik wc bu kamping alanında.İşletmeci Ferruh Bey mekanını sahiplenen bir kişi.Bu da rahat etmenizi sağlıyor.Karavan konaklama elektrik dahil 40Tl.
bana göre özellikle kış kampı için çok uygun bir alan...

Ömer Bey sağlıkta bir problem olmaz ise kamp alanıda açık olursa güzel fikir yapılacaklar sırasına eklendi. :smiley:

toffy' Alıntı:
Ömer Bey sağlıkta bir problem olmaz ise kamp alanıda açık olursa güzel fikir yapılacaklar sırasına eklendi. :smiley:
Üstad sağlıkta bir problem olmasın diye çıkıyoruz zaten doğaya :smiley:))))))

Ömer abi teşekkürler karavan alanı nasıl gölgelik armı

Pardon canaferr bey teşekkür ederim bilgi için sakaryadayım yakın sınız inşallah misafiriniz olmak istiyoruz ramazan sonrası.

kampın girişinindki kısımda yoğun ağac var, ancak oraya karavan girmesi biraz zor...üst kısımda ağac yok ama sürekli bir esinti var.
gecen haftalarda gittiğimiz fotolarının linkini koyuyorum...
http://www.facebook.com/album.php?aid=193464&id=521958397&l=75115414ab (facebooka üye olmasanızda bu linkden görebilirsiniz)

Ömer abi eylül 15 gibi nasıl olur oralar tecrübelerine göre deniz açısından fotolardan doğanın güzelliği belli oluyor zaten.Kusura bakma başını ağrıtıyorum senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri