Kampçılar için Pratik Mangal

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xizcix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,813
Ynt: Kampçılar için Pratik Mangal

Bence de güzel bir tasarım ancak; ızgaranın ayakları arazi şartlarına ayak uydursa, mesela anten gibi içine girip çıksa.
Izgara her konumda düz durabilse çok daha iyi bir tasarım olurdu bence.

Etiketler

Linkini eklediğim siteden yapılan alışverişlerde, kargo bedeli almıyorlar.
Arkadaşım 2 ayrı sipariş verdi 5-10 dolarlık bişey ve geldi.
Ve bu mangal orada 22 dolar görünüyor.

http://www.dealextreme.com/p/outdoor-camping-detachable-bbq-grill-53997

assos' Alıntı:
kendine güvensiz çocuklar yetiştiren aileler mi , araştıramayan, ölçemiyen, hayal kurmasına set çekilen sadece ama sadece diblomalandırdığımız çarpık ezberci bir eğitim zihniyetimi

Sorgulamayan - Sorgulatmayan Eğitim ve Çalışma Sistemi.
Buraya yazmak suç kapsamına girecek ama amirimizden açıklama istememiz bile suç sayılıyor desem.??

assos' Alıntı:
benim mangal ve soba imalatı yapan bir müşterim var. ona gösterdim,baktı baktı vaybe elinoğlu çok ince ayrıntılarla masrafsız para kazanıyor bizde kös kös düşünüyoruz falan dedi
önümüzdeki hafta inşallah başlayacak maliyetinin fazla tutmayacağını sadece şişlerin koyulacağı boru için fiyat teklifleri ile ne kadara mal olacağını tam olarak çıkaramadığını ama eğer piyasada satılıyorsa hele birde ithal falan geliyorsa bunun altında olacağını söyledi

ben ayrılırken hala cık cık edip duruyordu ve tekrar anladım ki, çalışkan bir milletiz yapamayacağımız hiç bir şey yok ama eğitim sistemimiz mi yoksa başka nedenlerden dolayı mı bilinmez, bir türlü tasarım, mimari, çevre konusunda kendimizi aşamıyoruz geliştiremiyoruz, ürettiğimiz ürünlerde son kullanıcıya fayda sağlıyacak işlevsel ince ayrıntıları bir türlü beceremiyoruz neden acaba? kendine güvensiz çocuklar yetiştiren aileler mi , araştıramayan, ölçemiyen, hayal kurmasına set çekilen sadece ama sadece diblomalandırdığımız çarpık ezberci bir eğitim zihniyetimi
Aynen katılıyorum...aileler zaten kendine güvensiz..yetiştirdiği çocuklar ne olsun..biz her koşulda kamp yaparız..dağda kalırız diyenlerlede kampa gittik..gece 3 e 4 e kadar uyuyamamışlar..!!! domuzdan korkankarımı ararsın ...tilkiden tırsanlarımı ararsın..kedi görünce feryat figan çığlık atanlarımı..!!!

TezzMertek' Alıntı:
Sorgulamayan - Sorgulatmayan Eğitim ve Çalışma Sistemi.
Buraya yazmak suç kapsamına girecek ama amirimizden açıklama istememiz bile suç sayılıyor desem.??

evet bize biçilen rol modeldir bunlar konuşma, sorma, soruşturma sen bilmezsin biz senin için en iyisini yaparız (özellikle bunu aileler çocuklarına birde mükaffatmışgibi empoze ederler) buna benzer bir sürü kalıplaşmış toplumu zincirlerle kıskaca almış bağnazca düşüncelerdir. topluma çocuk aşısı yapılır gibi bağnazlık güvensizlik aşısı yapılıyor kanatindeyim yoksa böyle bir virüs kolayca sirayet etmez

gezgen' Alıntı:
Aynen katılıyorum...aileler zaten kendine güvensiz..yetiştirdiği çocuklar ne olsun..biz her koşulda kamp yaparız..dağda kalırız diyenlerlede kampa gittik..gece 3 e 4 e kadar uyuyamamışlar..!!! domuzdan korkankarımı ararsın ...tilkiden tırsanlarımı ararsın..kedi görünce feryat figan çığlık atanlarımı..!!!

çünkü kuşaklardır bu topraklarda hep kendine güvensiz çocuklar yetiştiriyoruz. önce ailelerimize sonra bizlere hiç bir şey öğretilmedi sadece bir şeyler verildi yaş yetenek kapasite ayırmaksızın herkese aynı eğitim aynı bilgiler verildi verilen şeylerde hayatla,yaşamla dış dünyayla alakasız ezbercilik, güvensizlik, kendine yetememe ,paylaşm
ama ve insanları sevememe üzerine kurulmuş bir toplum projesi hesapsızca toplum hep aynı tornadan geçirildi ama unutulan bir şey vardı torna bozuktu ve ilginç olan bunu kim geldiyse aynı şekilde yaptı kimse de ''ya ne yapıyoruz böyle bir şey olabilir mi bozuk bir düzende toplumu mahvediyoruz mutsuz beklentisiz güvensiz eğitimsiz ( eğitim her sene 1,5 milyon genci daha daha hayata başlamadan fidanken kurutuğumuz ünv. sınavları ile bütün nüfusun sistemli olarak psikolojisinin bozulduğu bir nane değildir. eğitim toplumun birlikte yaşamayı öğrendiği toplum saygısından haberdar edildiği araştıran sorgulayan, çevre,şehir,sosyalleşme bilincinin yükseltildiği insani yaşama şekillerinin verildiği bir sanattır ama bu topraklarda en son çıkan sanatçıyı bize unutturmak için yapıılan onca şey varken.........) bir gelecek kuruyoruz'' diyemedi.

konudan biraz saptık kusura bakmayın gecenin bir saatince gene bazı şeylerden afakanalr basınca insan kendini tutamuyor tutamayınca da bazen imlasız anlatım bozukluklarıyla dolu bir yazı yazıyor düzeltme için üşeniyor suç benim değil suç tembel birey yaratan düzen de

isasoydan' Alıntı:
Linkini eklediğim siteden yapılan alışverişlerde, kargo bedeli almıyorlar.
Arkadaşım 2 ayrı sipariş verdi 5-10 dolarlık bişey ve geldi.
Ve bu mangal orada 22 dolar görünüyor.

http://www.dealextreme.com/p/outdoor-camping-detachable-bbq-grill-53997

dealextreme'den ben de sipariş verdim ayın 12sinde. mart oldu daha yeni yeni kargolayacaklar bu günlerde.. kargo da 2 hafta sürüyormuş. yani özetle; buradan alacaksanız en az 1 ay sonra geleceğini bilmeniz gerekiyor. aceleniz yoksa buradan almakta fayda var.

tel ızgara daha avantajlı bence.

folyo da iyidir. bazı şeyler suyuyla pişince de güzel oluyor.taşıması kolay, hafif ve yıkamak gerekmiyor.:smiley:)

rechargeable' Alıntı:
folyo da iyidir. bazı şeyler suyuyla pişince de güzel oluyor.taşıması kolay, hafif ve yıkamak gerekmiyor.:smiley:)

Bakınız;

[attachment=1]

29 Mart - Piknik 035.jpg

29 Mart - Piknik 038.jpg

pratik bişeye benziyor..almayı düşünebilirim..

TezzMertek' Alıntı:
Bakınız;

[attachment=1]

bu kadar işte:smiley:

balık da güzel oluyor folyoda . balığın içine biraz soğan varsa az tereyağı (ben tereyağı sevmem) domates vs baharat . ne varsa işte katılır. ekmek ile balığın suyu da yenebiliyor. lezzetli oluyor :smiley:

küçük bi dal kullanılabilir herşey malzeme aslında. az yük çok yol daha iyidir bence.

böyle tutacaksınız....

[attachment=1]

böyle pişireceksiniz..
[attachment=2]

böyle yiyeceksiniz..

[attachment=3]

GEMÄ°LE KOYU 035-1.jpg

GEMÄ°LE KOYU 117-1.jpg

GEMÄ°LE KOYU 118-1.jpg

Folyo gerçekten çok amaçlı ve çok kullanışlı bir ürün kesinlikle.
Ama, folyonun sanki çokda sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
Evet sucuk pişirmede mükemmel, doğa şartlarında ızgara arasında folyoya sarılmış ekmeklerden tost yapmak nefis. Ama o meteryal sanki bişeyler katıyor gıdaya gibi geliyor bana...

isasoydan' Alıntı:
Folyo gerçekten çok amaçlı ve çok kullanışlı bir ürün kesinlikle.
Ama, folyonun sanki çokda sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
Evet sucuk pişirmede mükemmel, doğa şartlarında ızgara arasında folyoya sarılmış ekmeklerden tost yapmak nefis. Ama o meteryal sanki bişeyler katıyor gıdaya gibi geliyor bana...

o şeyin adı iyon sanırım.. yemeklere yüksek miktarda iyonlar geçiyor olmalı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri