assos' Alıntı:kendine güvensiz çocuklar yetiştiren aileler mi , araştıramayan, ölçemiyen, hayal kurmasına set çekilen sadece ama sadece diblomalandırdığımız çarpık ezberci bir eğitim zihniyetimi
Aynen katılıyorum...aileler zaten kendine güvensiz..yetiştirdiği çocuklar ne olsun..biz her koşulda kamp yaparız..dağda kalırız diyenlerlede kampa gittik..gece 3 e 4 e kadar uyuyamamışlar..!!! domuzdan korkankarımı ararsın ...tilkiden tırsanlarımı ararsın..kedi görünce feryat figan çığlık atanlarımı..!!!assos' Alıntı:benim mangal ve soba imalatı yapan bir müşterim var. ona gösterdim,baktı baktı vaybe elinoğlu çok ince ayrıntılarla masrafsız para kazanıyor bizde kös kös düşünüyoruz falan dedi
önümüzdeki hafta inşallah başlayacak maliyetinin fazla tutmayacağını sadece şişlerin koyulacağı boru için fiyat teklifleri ile ne kadara mal olacağını tam olarak çıkaramadığını ama eğer piyasada satılıyorsa hele birde ithal falan geliyorsa bunun altında olacağını söyledi
ben ayrılırken hala cık cık edip duruyordu ve tekrar anladım ki, çalışkan bir milletiz yapamayacağımız hiç bir şey yok ama eğitim sistemimiz mi yoksa başka nedenlerden dolayı mı bilinmez, bir türlü tasarım, mimari, çevre konusunda kendimizi aşamıyoruz geliştiremiyoruz, ürettiğimiz ürünlerde son kullanıcıya fayda sağlıyacak işlevsel ince ayrıntıları bir türlü beceremiyoruz neden acaba? kendine güvensiz çocuklar yetiştiren aileler mi , araştıramayan, ölçemiyen, hayal kurmasına set çekilen sadece ama sadece diblomalandırdığımız çarpık ezberci bir eğitim zihniyetimi
TezzMertek' Alıntı:Sorgulamayan - Sorgulatmayan Eğitim ve Çalışma Sistemi.
Buraya yazmak suç kapsamına girecek ama amirimizden açıklama istememiz bile suç sayılıyor desem.??
gezgen' Alıntı:Aynen katılıyorum...aileler zaten kendine güvensiz..yetiştirdiği çocuklar ne olsun..biz her koşulda kamp yaparız..dağda kalırız diyenlerlede kampa gittik..gece 3 e 4 e kadar uyuyamamışlar..!!! domuzdan korkankarımı ararsın ...tilkiden tırsanlarımı ararsın..kedi görünce feryat figan çığlık atanlarımı..!!!
isasoydan' Alıntı:Linkini eklediğim siteden yapılan alışverişlerde, kargo bedeli almıyorlar.
Arkadaşım 2 ayrı sipariş verdi 5-10 dolarlık bişey ve geldi.
Ve bu mangal orada 22 dolar görünüyor.
http://www.dealextreme.com/p/outdoor-camping-detachable-bbq-grill-53997
orhun arpad' Alıntı:pratik ama Muratın taktikte gayet kullanışlı
rechargeable' Alıntı:folyo da iyidir. bazı şeyler suyuyla pişince de güzel oluyor.taşıması kolay, hafif ve yıkamak gerekmiyor.)
TezzMertek' Alıntı:Bakınız;
[attachment=1]
TezzMertek' Alıntı:Bakınız;
[attachment=1]
isasoydan' Alıntı:Folyo gerçekten çok amaçlı ve çok kullanışlı bir ürün kesinlikle.
Ama, folyonun sanki çokda sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
Evet sucuk pişirmede mükemmel, doğa şartlarında ızgara arasında folyoya sarılmış ekmeklerden tost yapmak nefis. Ama o meteryal sanki bişeyler katıyor gıdaya gibi geliyor bana...