Ankaradaki kampçılar olarak whatsapp grubu kurduk dilerseniz katılabilirsiniz.Ankara yakını kamp yeri önerisi alabilir miyim?
Bu aralar çok soğuk yaza tavsiye ederim.selamlar.. bayramda karadeniz tarafına kamp için gelmeyi düşünen var mı acaba? Varsa ben de katılmak isterim..
Şile de ağlayankaya diye bir yer var. Yüzme konusunda fena değilimdir. Öğlen arasında bi yüzüp işe gideyim dedim. Plajımsı küçük bir işletmeydi. Taktım paletimi numaralı yüzme gözlüklerimi, başladım yüzmeye. E pek de açıldım sayılmaz burda biraz durup suyla oynadım sonra dedim döneyim deniz de kimse yok sahildede yok. Ama neyse paletim var Normalde tek nefes 10 paletvuruşu ile dönülebilecek mesafe. Yavaş yavaş yüzmeye başladım ama baktım açığa çekiliyorum azcık tırstım. Sağlam bir nefes aldım bastım gaza ahanda mesafe aynı. Dedim burda ölen demekki böyle ölüyor. Durdum düşündüm ama acıklı bi durum. Sahile paralel yüzüp arada oblik yönde sahile yanaşmayı denedim. güç bela başlangıç noktasından baya bir uzakta sahile vardım ama nasıl yorulduğumu anlatamam. Döndüğümde adama bi fırça kaydım ama adamın kafa 500 dü. Dediğimi anladığını sanmıyorum.Ynt: Kamp Yeri Seçimi
Arkadaşımızın önerdiği Istranca Bölgesi yeşil anlamında çok güzel bir yer, bende herkese fırsat bulabilirlerse tavsiye ediyorum...
Ancak bir hususta forum kullanıcısı olan arkadaşları ÖNEMLE UYARMAK İSTİYORUM !!!
Uyarı yapmak istediğim husus KAREDENİZ hakkındadır. Malum Karadeniz hakkında herkesin bir takım bilgisi var... Bende daha önce hayatımda Karadeniz'de hiç yüzmemiştim. Geçen yaz ailemin ısrarlarına dayanamayarak üç aile gittik. Gittiğimiz yer Polenezköy üzerinden ŞİLE civarıydı.
Öncelikle kumsalları harika...Buna diyecek lafım yok... Ancak kesinlikle altını çizerek uyarıyorum. Karadeniz bir deniz falan değildir. Tam anlamıyla adam öğüten, aile ocaklarını söndüren bir canavardır. Ben bunu bire bir yaşadım ve ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Genelde bu denize gidenlere dikkatli olun denir. BEN ŞUNU DİYORUM...SAKIN HAA !!! YÜZME BİLİYORSANIZ DAHİ GİRMEYİN ÖLÜRSÜNÜZ... Denizi adeta bir elektirik süpürgesi gibi insanı açığa çekiyor. Kulaçlarınız boşa gidiyor. Üstelik tüm bunlar kumsaldan 5m açıkta gerçekleşiyor. Ben yaşadım kimsenin başına gelmesini istemem, eğer çoluğunuz çocuğunu arkadaşlarıyla gitmek için maraz çıkarırsa, nasihat edip sakın yollamayın, gerekirse onların güvenliği için onları evinizde bir odaya kilitleyin ama göndermeyin....
bu hafta bolu/ mudurdu sülüklü göl de kamp yaptım gerçekden çok güzel tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 503693
kamp arkadaş grubumuz var onlarla birlikde gittik
Çok iyibu hafta bolu/ mudurdu sülüklü göl de kamp yaptım gerçekden çok güzel tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 503693