Ynt: Kamp Yeri Seçimi
Arkadaşımızın önerdiği Istranca Bölgesi yeşil anlamında çok güzel bir yer, bende herkese fırsat bulabilirlerse tavsiye ediyorum...
Ancak bir hususta forum kullanıcısı olan arkadaşları ÖNEMLE UYARMAK İSTİYORUM !!!
Uyarı yapmak istediğim husus KAREDENİZ hakkındadır. Malum Karadeniz hakkında herkesin bir takım bilgisi var... Bende daha önce hayatımda Karadeniz'de hiç yüzmemiştim. Geçen yaz ailemin ısrarlarına dayanamayarak üç aile gittik. Gittiğimiz yer Polenezköy üzerinden ŞİLE civarıydı.
Öncelikle kumsalları harika...Buna diyecek lafım yok... Ancak kesinlikle altını çizerek uyarıyorum. Karadeniz bir deniz falan değildir. Tam anlamıyla adam öğüten, aile ocaklarını söndüren bir canavardır. Ben bunu bire bir yaşadım ve ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Genelde bu denize gidenlere dikkatli olun denir. BEN ŞUNU DİYORUM...SAKIN HAA !!! YÜZME BİLİYORSANIZ DAHİ GİRMEYİN ÖLÜRSÜNÜZ... Denizi adeta bir elektirik süpürgesi gibi insanı açığa çekiyor. Kulaçlarınız boşa gidiyor. Üstelik tüm bunlar kumsaldan 5m açıkta gerçekleşiyor. Ben yaşadım kimsenin başına gelmesini istemem, eğer çoluğunuz çocuğunu arkadaşlarıyla gitmek için maraz çıkarırsa, nasihat edip sakın yollamayın, gerekirse onların güvenliği için onları evinizde bir odaya kilitleyin ama göndermeyin....