aliiitoprak
Yeni Üye
kocaeli inönü yaylasıda güzeldir istanbula yakın yer arayışı için
İlk defa kamp yapacaksınız elektrik olan kamp alanlarını tavsiye ederim ben. En azından bir sorunla karşılaşırsanız size yardımcı olacak insanlar olsun. Bu tür yerlerde sanırım ateş yaktırmıyorlar ama. Eğer ücretli kamp alanına gitmeye karar verirseniz uzatma kablosu, su ısıtıcısı ve böcek ilacı,vb. almayı unutmamanızı tavsiye ederim. Çok sıkı kampçı sayılamam ama bunlar bizim çok işimize yaradı.Merhabalar Hekese ;
Bayram tatilinde 5 yıldızlı oteller değilde ateş başında sohbetli muhabetli bi tatil olsun istiyoruz..Bizim için ilk olucağından biraz da heyecan var.Eğer bildiğiniz güzel kamp için orda bulunan arkadaşların olduğu hareketli bir yer var ise önerinizi bekliyorum..(Bizim gibi bayram tatilinde kamp yapmayı düşünen arkadaşlar varsa istanbuldan hep beraber organizasyon yapılabilir)..
Birde Kamp için çadır vs.gereklidir onlar içinde nelerin gerekli olduğu mazlemeleri yazarsanız sevinirim..
Sayın şahsihizmetemahsus, ben bir şeyi merak ettim. Resimlerde gördüğüm büyük çadırı sanırım Decathlon'dan aldınız. Bizde bakmıştık o çadıra ama sanırım altı üstüyle bütünleşik değil. Bu nedenle alma konusunda tereddüt ettik, içeri böcek girebilir diye. Sizin görüşleriniz nedir?