Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 34snf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 176,218
Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Tipi dışında mangala özelliği yok söylediğiniz gibi. Tuplu Mangal muhtemelen duman yüzünden yasaklanmıştir diye düşünüyorum. Bazi insanlar herkesin ortasinda mangali Yakınca bütün Çadırlar perisan oluyor isten, dumandan. Durumu anlatirsaniz bence izin verirler.

Etiketler
Ynt: Kamp Gezimiz; Gökova Orman Kampı - Akyaka - Marmaris

Bu yıl bayram öncesi ben de bu kampta kaldım.Gerçekten doğa harikası bir yer .Kampta gayet güzel.

1.jpg

2.jpg

Arkadaşlar kamp da durum nedir ? Kampın internet sitesinde fiyatlar yazıyor ama detaylar sizde. 2 senedir yorum yazılmamış. Bu Kampın duayeni arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Ağustos başı bir aksilik olmaz ise ailemle o civarlara gelmeyi planlıyorum. Herkesebu sene huzur dolu kamp dilerim. ;)

Arkadaslar 13.08.2016-15.08.2016 tarihlerinde esimle cadir kamp yapmak icin 760 km yol geldik, şu kadarini soyleyebilirim bu gun birinci gun cok memnunuz herseyden :smiley: Kendi cadirimiz var 3 kisilik olan fresh black apranaz3 dechatlon magazasindan aldik ankamall dan baya buyuk bile geldi bize, kamp alanina tam gaz cuma gecesi 11 gibi ciktik memleketten sabah 09.00 da kapidaydik, sakar gecidindeki selfie molalarimizda dahil, geceligi 35 tl elektrik dahil, kendi aracimizla ekstra ucret odemeden cadir kuracagimiz yere kadar geldik, bir üye arkadasin tavsiyesini dinleyerek kamp alanina aracinicizla girdikten 100 metre sonra yol sol sag ikiye ayriliyor sola donun demisti bizde donduk acil yardim kulubesinin dibine mevzilendik eleltrik icin 5 metre seyyar kabloyuda cekip telefonlari şarj ettik, cadir kurnak icin zemin toprak ve sert bu yuzden tekzenden 10 metre hava kabarcikli kolileme kargo yapma naylonundan aldik ve cadirin altina 2 ye katlayip serdik ve cadirimizi kurduk, cok guzel ruzgar aliyor burasi, size tavsiyem gelirken yaninizda bir 220 volt vantilator getirmeniz prize taktinizmi klimali cadir gibi olur cadiriniz, guvenlik ve hirsizlik olur gibi dusunceleriniz olabilir cok sukur herseyi cadirin icine birakip gidiyoruz bisey olmadi olmaz insallah da, babamin cool box oto sogutucu vardi elektriksiz 33 litrelik icinde neler yokki su anda, su,sut, kekspir,kruvasan,halley ivir zivir dolu akyaka migros jet ten 3.75 ten 2 poset buz alip attik icine 24 saati rahat soguklugu muhafaza eder gibi geliyor bize, wcler normal, dus normal soyunma kabini normal, biz gelmeden aracimiza bir adet kucuk tup, bir teflon tava, bir adet kuru aku, 5 metre seyyar priz, collbox, bir adet 12 volt oto vantilatoru :smiley: cadir,pike, yastik, pazardan alinma piknik sepeti icini 2 kisilik tabak canak bardak, catal,tuz pul biber,deterjan ve en onemli caydanlik alarak geldik, hepsi lazim oldumu evet hepside lazim oldu ilkgunden konforlu bir cadir kamp geciriyoruz, mat falan var ama gerek bile kalmadi cadirin alti hava kabarcikli, vantilatoru kuru akuye bagladim cadirin ici pufur pufur, zaten burasida esiyor,collbox tam bir cankurtaran cadirin icinde hepsi, susadik mi ac kutuyu ic buz gibi suyu :smiley: hanim soylendi su arkasina yaslanabilen pratik koltuklardan almadim diye, arabaya inteksin uzerinde monteli motoru olan sisme yatagini arabaya koymustum of puf cadirin onunde yerdemi oturacaz derken sisirdim yatagi oh cadirin onunde uzandi uyukluyo simdi keyifle, bizim arac b sınıfi bu kadar esyayi bizim araba nasil aldi diye sormadan edemedi hanim :smiley: 2 adet valiz 1 adet sirt cantasi plaja saga sola tekne gezisine gidersek diye, cadir, aku, coolbox,piknik sepeti, sisme yatak, yastik, tup,tava derken konforlu bir kamp yapiyoruz cok sukur, burdan nasipse 16 agustos 19 agustos tarihlerinde katranci kamping, 20-21-22 agustosta adrasan ve olimpos bolgesindeki kamplarda olacagiz burasiyla ilgili soyleyebileceklerim simdilik bunlar hersey cok guzel, soracaklariniz varsa memnuniyetle cevaplarim, şunuda soylemedem gecmeye yim bu ilk kampimiz bizim, 2 kez Ets tursan paket tatil alip odedik iptal ettik tatiller iptal oldugu icin bende ah ettin izinler acilsin cadirdaa kalacam diye :smiley: hanimda sagolsun iki bir etmedi :smiley: herkese gonlunce tatiller

Cevabınız için teşekkür ederim Eagle 14 İyi planlama yaparak tam teşkilat gitmişsiniz.Bendeki gibi çocuklar olsa o kadar malzeme normal arabanıza sığmazdı. Ben hedefi değiştirip Ayvalık sarımsaklıya otel tatiline gittim. Hanımı razı edemedim ama kamp malzemelerini de almış oldum. :smiley: 1041 km yol yaptım toplamda. Yol sizi yormuştur bir yerlerde 1 gün konaklayarak 2 günde gitmişsinizdir sanırım. İntexin yerden yüksekliği 50 cm olan 2 metreye 1.80 metrelik şişme yatağını yeni açılan bim markette düşeşe 60 liradan almıştım ona uygun Decathlonun 4 kişilik çadırınıda aldım ama fresh black apranaz3 içine yatağın sığmayacağını düşünmüştüm. Aldığınız çadır 2 x 1.8 metre olsada yukarı doğru daralması sebebiyle sığmaz demiştim. Çünkü benim yatak 50 cm ..yüksekliğe sahip acaba aynı yatakdan mı bahsediyoruz :smiley: Yalnız ben çadır önü değil içinde mat yerine kullanarak uyumayı planlamıştım. Baloncuklu naylonlardan bende 5 metre almıştım. Siz nalburuna kadar herşeyi bulmuşsunuz maşallah. Yatak çok rahat 1 hafta şişirip evde test ettiydim :blush: Yolculuğunuzun devamını da buradan paylaşırsanız sevinirim takipteyim. Aynı rotalar benimde aklımda var. İyi eğlenceler.

Cevabınız için teşekkür ederim Eagle 14 İyi planlama yaparak tam teşkilat gitmişsiniz.Bendeki gibi çocuklar olsa o kadar malzeme normal arabanıza sığmazdı. Ben hedefi değiştirip Ayvalık sarımsaklıya otel tatiline gittim. Hanımı razı edemedim ama kamp malzemelerini de almış oldum. :smiley: 1041 km yol yaptım toplamda. Yol sizi yormuştur bir yerlerde 1 gün konaklayarak 2 günde gitmişsinizdir sanırım. İntexin yerden yüksekliği 50 cm olan 2 metreye 1.80 metrelik şişme yatağını yeni açılan bim markette düşeşe 60 liradan almıştım ona uygun Decathlonun 4 kişilik çadırınıda aldım ama fresh black apranaz3 içine yatağın sığmayacağını düşünmüştüm. Aldığınız çadır 2 x 1.8 metre olsada yukarı doğru daralması sebebiyle sığmaz demiştim. Çünkü benim yatak 50 cm ..yüksekliğe sahip acaba aynı yatakdan mı bahsediyoruz :smiley: Yalnız ben çadır önü değil içinde mat yerine kullanarak uyumayı planlamıştım. Baloncuklu naylonlardan bende 5 metre almıştım. Siz nalburuna kadar herşeyi bulmuşsunuz maşallah. Yatak çok rahat 1 hafta şişirip evde test ettiydim :blush: Yolculuğunuzun devamını da buradan paylaşırsanız sevinirim takipteyim. Aynı rotalar benimde aklımda var. İyi eğlenceler.
Sizede iyi tatiller, evet intex yatak cadirin icinde olmuyor, kamp sandalyesi yerine idare ediyoruz, sali gun katranciya gidecegiz bakalim orasi nasil, tecrubelerimizi aktararim, iyi gunler

Ben aşırı kalabalık ve piknik tarzı kamp yapılması sebebiyle pek beğendiğimi söyleyemem bu alanı. Ancak konum olarak gayet güzel bir yerde... He bir de cırcır böceklerinin dünyada en yoğun olduğu alan sanırım :D

2 sene önce ailemle gittiğim gökovaya simdi 3-4 genç arkadas gitmeyi planlıyoruz. fakat cadır bası 50 tl biraz çok geldi. 3 sene once urlada 20tl gibi fiyatlar hatırlıyorum. her neyse bi kaç sorum var

çadır kendimzden olursa fiyat nasıl değişiyor?
sanırım ateş yakmak yasak 4-5 günlük bi kamp için yeme içmeyi nasıl temin edebiliriz?

simdiden teşekkürler
Kamp dişin da çadır kurabilecegimiz ( Hiçbir ücrete tabi olmadan ) biryer varmı ?

Ben aşırı kalabalık ve piknik tarzı kamp yapılması sebebiyle pek beğendiğimi söyleyemem bu alanı. Ancak konum olarak gayet güzel bir yerde... He bir de cırcır böceklerinin dünyada en yoğun olduğu alan sanırım :D
Kamp dişin da çadır kurabilecegimiz ( Hiçbir ücrete tabi olmadan ) biryer varmı ?

Merhabalar
Öncelikle kampımızın tanıtımı ve resimler için teşekkürler. Aynı tarihlerde kampta imişiz. Hoş biz karavanımızla 4.5 ay kadar kaldık :smiley: Fotoğraflar içinde 4. fotoğraf (çekme karavan ve önünde çardağımız üstte brandamız) bizim karavan ve yaşam alanımız. Allah sağlık sıhhat verir ise biz her yıl mayıs ortalarından kasım ayına kadar oradayız. Dostları bekleriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR