Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
110 litre baya fazla bir hacim. Ben 30 litrelik cantayla 1 gecelik kamp yapabiliyorum, eger bir 5+ gun'den daha fazla kamp yapmaya gitmeyeceksen pek geregi yok diye dusunuyorum. Tabi uyku tulumunun buyuklugu veya onu kucultme-depolama cantan yoksa degisebilir. Hangi amacla kullanacagini ve icine koymayi dusundugun malzemeleri yazabilirsen daha yardimci olmaya calisirim.
Merhaba 110lt çanta bencede çok büyük. Birde sırt çantası alıcaksanız sizin baktığınaza göre fiat yüksek ama devter marka sırt çantalarını öneririm.Devter anketlere göre avrupada en çok satan çanta markasıdır.pasifik kamptan tedarik edebilirsiniz.
Bu çantayı seçme sebeplerimden bir tanesi öğrenci olmam dolayısıyla ekonomik olarak uygunluk, bir de içini aşırı doldurmadan kullanılırsa sağlık açısından da problem olmaz diye düşünüyorum ama yine de kararsızım alırsam ne gibi bir şeyle karşılaşacağımı bilmiyorum.
"içini aşırı doldurmamak" demişsiniz ama inanın bana dolduruyor insan. denildiği gibi uzun yürüyüşlerinizde bu çanta ile rahat edemezsiniz. bel/sırt/diz çizginizde ciddi yorgunluklar oluşacağından -baton kullansanız dahi- emin olabilirsiniz. çanta işlevsel gibi durmakta ama konfora sahip değil. kullanmadım ama kullanan bir arkadaşın memnuniyetsizliği biliyorum. nacizane tavsiyem burada önerilen tavsiyeleri de dikkate alarak herhangi bir outdoor mağazasından sırtınıza uygun olanı deneyerek ve görerek almanızdır. 30+ 40+ 50+ gibi çantalar emin olun içine bir çok malzeme alır. bütçe kişi için elbette önemli ama maalesef bu tür uğraşlar biraz bütçemizi aşma eğilimi gösterir. ama unutmayın ki sağlıklı olmak ve sağlıklı bir şekilde bu uğraşı yapabilmek en büyük sermayemiz ve bütçemiz.
çanta seçimi de ayakkabı gibi uzun yürüyüşlerde sağlık açısından önemli ve buna göre seçim yapılmalı. arkadaşın dediği gibi görülüp denenmeli. 70 litre çantaya bir oda sığdırıyorum öneri isterseniz, deuter bu işi biliyor. özellikle pedleri harika.