Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan -XXXXX- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,435
Ynt: Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

selam 11 tl olan avuç içinde tutulan gazı kilitlenip sürekli durduğu yerde alev veren modeldir pantolon cebi için büyük gelebilir araçta yada kampta daha başarılı ayakta duran 4lü alevli fotoğrafın sağındaki çakmaklar teyid edip öyle göndereyim diye tekrar yazmanızı rica edeceğim kırmızı siyah renkli olanlardan bahsediyoruz değilmi iyi günler

Etiketler

Evet, kırmızı siyah renkli olanlardan istiyorum mümkünse.
ödeme bilgilerinizide gönderirseniz p.tesi size havale yapabilirim.

-XXXXX-' Alıntı:

Hocam mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atamıyorum ama alabiliyorum, ben nikelajlı kırmızı ile ilgileniyorum ama bayramda yola çıkacağımdan cuma günü elimde olması gerekiyor, mümkünmüdür acaba? Olursa ödeme kargo falan ne şekilde olacak?

ürünler elime ulastı, cok tesekkur ederim, sadece deneme amaclı kullandım, cok kullanıslı ise yarayacak gibi gorunuyor,
ayrıca kargo içinden çıkan hediye içinde cok tesekkur ederim...

bu cakmakların kapaklarını mutlaka kullanın.ıcıne toz gırmesınden dolayı bır sure sonra ozellıgını yıtırmeye baslıyor.boyle bır durumdada basınclı hava sıkın yada sert bı sekılde ufleyın bı kac defa..eskı formuna tekrar kavuscaktır..

bunlara dıkkat edılınce uzun sure kullanabılecegınız cok guzel cakmaklardır..

Ynt: Kamp Çakmağı - Ocağı Veya Işıldağı

selam fotoğrafları ve ilanı göremiyorum sitede dolaşırken buldum çakmaklardan elimde var 05323254520 ye de mesaj atabilirsiniz eğer burdan attığınız mesaja dönüş olmazsa

yanında kamp seti yaptıracağım sizinle fotoğraflarını paylaşırım gerekirse sizede teğmin ederim

çakmaklardan isteyen olursa küçük ebattan ve orta ebattan mevcut büyük olandan isteyen olursa toplu alım yapıp paylaşacağız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR