Kamp Arkadaşları Aramaktayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Güney Demirtürk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,418
Ynt: Kamp Arkadaşları Aramaktayım

Aynen abim bende bizim arkadaşları teşvik etmeye çalıştım kendimi paraladım ekipman ve öğrenci halimle maddi destekte bulundum ama kimsede bi istek azim göremedim. Şu sıralar yapabileceğim bi grup yokmu yahu göllü nehirli ormanlı dağlı biraz ılıman biyerde 1 hafta toprakla ağaçla güneşle hayvanlarla muhattap olalım karışalım . Hasan abicim valla ekipmanım var bayağı ama uludağ zirve için yeterli ekipman yok..

Bu aralar kamp ve doğaya karışmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum küçük bi grup oluşturalım karar verelim orta bi noktada buluşalım yapalım birşeyler yahu!

Etiketler

Güney Demirtürk' Alıntı:
Aynen abim bende bizim arkadaşları teşvik etmeye çalıştım kendimi paraladım ekipman ve öğrenci halimle maddi destekte bulundum ama kimsede bi istek azim göremedim. Şu sıralar yapabileceğim bi grup yokmu yahu göllü nehirli ormanlı dağlı biraz ılıman biyerde 1 hafta toprakla ağaçla güneşle hayvanlarla muhattap olalım karışalım . Hasan abicim valla ekipmanım var bayağı ama uludağ zirve için yeterli ekipman yok..

Bu aralar kamp ve doğaya karışmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum küçük bi grup oluşturalım karar verelim orta bi noktada buluşalım yapalım birşeyler yahu!

Güney kardeşim;Sırt çantan,uyku tulumun,Çadırın varsa yeterli. Uludağ faaliyetinde herkez zirve yapmayacak.Kamp yerinde kalacaklar olacak .Polar mont ,Yağmurluk ve iyi bir bot uludağ zirvesine de yeter,İstanbuldan arabaları ile gelecek 2 arkadaş var dönüşte birine ekleriz seni,Konuyu takip et bence.Selamlar.

gozdeucyildiz' Alıntı:
teşekkür ederim. ama günübirlik yürüyüşler de ilgimi çekmiyor. doğada konaklamayı seviyorum ben. sadece bunu yapabileceğim kafama uygun 2-3 kişi arıyorum.

bende henüz yeni heveslendim malzemelerimi hazırlıyorum bir aktivite planın olursa tarih ve gidilecek yer bilgisi verebilirsen sevinirim

sürekli 4X4 yok arasıra oluyor ama benim olan fort ranger var 4x2 gidebildiği yere kadar giderim ıssız bir yer değilse benim için kamp zevki olmuyor
doğa ile başbaşa ve zorlukları olmalı

Güney Demirtürk' Alıntı:
Başlığı ben açtım ama tabi önceliğin bayanlara gösterilmesi güzel bişi centilmen bir beysiniz nerner bey ..
::smiley: av sezonu açıldı ya ondan olsa gerek.millet haliyle sazan zannediyor tüm balıkları...zamanla öğrenilir her kuşun etinin yenmediği...

murat bey aman ben kötü bişey söylemedim yanlış anlaşılmasın hemencecik. ;D ben bu haftasonu arkadaşları gördüm nereye dedim av sezonu açıldı ya dediler bende aman dikkatli olun her balık sazan değil her kuşun eti yenmez dedim aynı uyarıyı doğaya çıkacak arkadaşlara da yapıyorum.sonra başlarına bişey gelir üzülürüz hepimiz ::smiley: doğa bu onun da kanunları var.bu arada yeni sezon başladı treking ve kamplar için heryer cıvıl cıvıl :D

çevirmezsem gene yasaklarsınız da ondan çeviriyorum ne diyeyim yani ;D onca dost edindim burdan bir telefonda ben onların onlar benim isteklerimi yerine getiriyorlar yüzlerini görmediğim halde. ;) amaç paylaşım yapmak ve destek olmak avlanmak değil bilmem anlatabildim mi :smiley:

Tabii ki.

Ama bazen bilmeden fark etmeden ipin ucu kaçıyor.
Bu arada nasıl gidiyor bağ bahçe işleri planlaması.?

kırk düşünüp bir yapmaya çalışıyorum.dün çanakkale bayramiçe gittim oradaki bahçeleri gezdim.bir dostla fikir alışverişinde bulundum.en az maliyetle en uygun ürünü ve en güzelini yetiştirmek istiyorum.çünkü zaman o hale geldi ki ne para ne de vakit olarak israf edemeyiz.arazinin yanında bir parça daha var büyük biraz ve fiyatını fazla istiyor.kendi arazime bişeyler yaparsam oranın fiyatını düşüremem ama beklersem mecburen alıcı çıkmayacak ve sahibi bana al diyecek.etrafta başka arazi de olmayınca ve her taraf da orman olunca açıkçası başkasının gelmesini istemiyorum.insanlar çok açgözlü ve doğayı düşünmüyorlar.oysa bu doğa ve dünya bize gelecek kuşakların emaneti.ona sahip çıkmalı ve sahibine uygun şartlarda bırakmalıyız.ayazma harika bugünlerde tavsiye ederim hem etrafda bol bol elma bahçeleride var aç kalınmaz yani ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR