Kamp Arkadasi Ariyorum!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feat48 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,185

feat48

Yeni Üye
bu yazi antalya bolgesinde benimle kamp kurup tatil yapmak isteyen arkadas ariyorum. yas 25 adim mehmet. bi hafta icinde olabilir. kendi maddiat sikıntım yoktur. akli basinda arkadaslardan guzel bir tatil icin msjlarinizi bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Kamp Arkadasi Ariyorum!!

valla hocam tam konu acıcaktım sen acmısın ;)bende gıtmek ıstıorum acıkcası da temmuzun ılk haftası anca gıdebılırım ,yoksa ii olurdu ,daha onceden yapmıslıgınız varmı kamp falan ?

tm kardes bana uygundur. daha once kamp yapmadim ama benim icin zor olcagini dusunmuyorum. ayrintililari kanusuruz. facebk . grssadresimi ozelden atiyim sana

Merhabalar;

Bu yaz ben de kamplı bir tur yapmak istiyorum fakat sadece antalya olarak değil. İzmirden çıkıp antalya'ya kadar sahilden, önemli yerleşim birimlerinde 1-2 gün geçirerek.Maddiyat konusunda fazla imkanım yok onun için otostop ile ulaşım düşünüyorum.Sizin için de uygunsa beraber gidebiliriz.

senin planladığın şeyin aynısını pilanlıyorum . bana ulaş

Ben de İzmirden başlayarak kıyıdan ilerleyen bir rota düşünüyorum.Bu sıralar gerçekleştirmek için bir arkadaş arıyorum.

Merhaba, erdekten başlayarak antalyaya kadar otostopla benzer bir geziyi ben de düşünüyorum. Belirlenecek duraklarda 2şer gün kalarak kamp yapmayı istiyorum, 7temmuzda çıkmayı planlamıştım ama boş zamanım çok olduğu için tarih konusunda çok esneğim. uygun olanınız varsa konuşabiliriz, tek çıkmamak lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri