Selamlar hocam araç varmı sizde size nasıl ulaşabilirim.3 - 7 temmuz arası ıstanbuldan erıklı tarafına kamp yapmayı planlıyorum gecen sene gıtmıstım erıklıye hayran kalmıstım bu senede cadır kurmaya gıtmeyı dusunuyorum aracımla.egerkı katılacak arkadaslar varsa ulasabılır.
senede cadır kurmaya gıtmeyı dusunuyorum aracımla.egerkı katılacak arkadaslar varsa ulasabı
Yola çıkmıştır muhtemelenMaximallo vaz geçti heralde yada kimse çıkmaz diye yazdı bıraktı
Ustadim ben de bayramin ikinci gunu sabahtan oraya hareket edecegim. Iki aile olacagiz. Italyan koyunu pek kimse bilmiyormus. Agac yok diye pek tercih etmiyorlarmis. Ama bolgenin en iyi sahili ve deniziymis. Tas yok kum yok... kalacak yerin sorun olacagini sanmam. Bulamazsak topluca ormana gider kurariz cadirlari sabah denize aksam kampa... iyi bayramlarSelam. A7k8nx hocam, İtalyan koyu'nda durum nasil. Mycity, Eddievedder ve ben gelsek kalacak yer bulabilir miyiz? İstanbul tayfasi Erikli'ye İstanbul'dan gelmek kolaydir.
Giden varsa bilgi paylassin arkadaslar. Durum nasilşu tarihlerde anlaşamadık bi' türlü yahu, hiç kimseyle takvimim uymaz mı arkadaş!
Ustadim ben geldim. Italyan koyu cok dolu. Aceleyle iki resim cektim. Onu ekliyorum. Italyan koyunu ararken once ibrice limanini gordum. Orasi bildigin liman ve taslik. Oradan patikalarda gezerken uzunkumu buldum orasi en sakin olan yer. Cadirlari sahile semsiyelerin altina kurmuslar. Bi de italyan koyuna bakayim dedim orasi izdiham. Cadirlarla sahil arasi uzak. Ben simdilik askeri kampa sigindim. Erikli sahil dolu ama erikli sahile cadirlar da kurmuslar. Ben de aksamA7k hocam, sizden ne haber? Eger 3 kisi bulabilirsek gelmeyi dusunuyoruz biz. Gelirsek telefonlasiriz.
Mycity, hala dusunuyor musun?