Kalk Gidelim Küheylan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 760
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 166,285
Ynt: Kalk Gidelim Küheylan

Ferhat bey zaten avustural'ya sitelerinden daha once bir cok kere inceledim. Ozellikle yukseltilebilir tavan olanlar cok iyi. Ama sizinde belirttiginiz gibi ikinci ellerinin cogunun durumu kotu alip toplamaya degmeyebilir ozellikle uretim durdugu icin parca sorunu olacaksa ilerde.

Etiketler

melihbozkurt' Alıntı:
Ferhat bey zaten avustural'ya sitelerinden daha once bir cok kere inceledim. Ozellikle yukseltilebilir tavan olanlar cok iyi. Ama sizinde belirttiginiz gibi ikinci ellerinin cogunun durumu kotu alip toplamaya degmeyebilir ozellikle uretim durdugu icin parca sorunu olacaksa ilerde.

en az 10sene parça sıkıntısı olmaz

Küheylan kalmış gidiyor gene...
Lakin yolculuk nereye, ser verip sır vermiyor musun Ferhat hocam...
Ne yalan söyleyeyim sanki rota İskandinavya gibi geliyor bana...

Teşekkürler arkadaşlar. :smiley:

Şu an için Sırbistan'ın Nis kentine geldik. İnternet bulduk girdik. ;)

taiga' Alıntı:
Küheylan kalmış gidiyor gene...
Lakin yolculuk nereye, ser verip sır vermiyor musun Ferhat hocam...
Ne yalan söyleyeyim sanki rota İskandinavya gibi geliyor bana...
Doğru tahmin ne diyeyim. ;D
Bakalım niyet kuzeye olsun, nereye kadar gideriz şimdiden bilemem.

Gümrük geçişleri sorunsuz oldu. İlk geceyi Bulgaristan'da Filibe (Plovdiv) otoyol dinlenme tesisinde geçirdik. Şimdi de Nis Hürriyet tesislerindeyiz. Bu akşam Macaristan'a yaklaşmayı veya Macaristan'a girneyi planlıyorum.

Şimdiden düşündüğüm planın 1.5 gün gerisindeyim. Normalde burada gecelemeyi planlamıştım. Bir dizi ufak teknik sorun da yaşadım beni bir süre bunlar oyaladı. Umarım daha büyük teknik sorunlar çıkmaz. :(
İnternet buldukça birşeyler göndereceğim yol konusunda bol bol not alıyoruz. Dönüşte geniş bir yazı olaşacaktır.

Görüşmek üzere
Ferhat Şirin

Şirin'(e)ler hayırlı yolculuklar güle güle gidin güle güle gelin, gümrük geçişlerinde vizelerden ve ayrıntılı ödemelerin detaylı olursa iyi olur, kuşlara lazım olacak.

Ferhat hocam, güle güle gidin, güle güle gelin.. Bu kadar "güle güle" den sonra bol gülücüklü "şirin" fotoğraflarınızı bekliyoruz...

mayıstosböce' Alıntı:

Balığa da mı çıkacaklar İskandinavya'dan?

Ferhat bey yolunuz açık , gönlünüz şen , günleriniz güneşli olsun.
Sorunsuz ve mutlu tatiller dilerim...

Şirin çiftine iyi yolculuklar diliyorum. Bizi yine güzel yazı dizileri ve fotoğraflarla süslü bir seyahat öyküsü bekliyor :smiley: ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri