Kalk Gidelim Küheylan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 760
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 166,374
Ynt: Kalk Gidelim Küheylan

İşte gerçek gezginci, işte gerçek karavancılar....
Şirin'ler sizleri, kutluyorum.. Leyleği hep havada görün inşallah.

Bizim gibi, "Hava nasıl olur acaba?, Kaç kişi buluşuyoruz? Ne zaman yola çıkıyoruz ?" gibi kırk tane soruya cevap aramadan , aklınızın estiği yollardasınız. Ne mutlu size, zamanı ve hayatı değerlendiriyorsunuz. İnanın kıskanıyorum sizi..

Sağlıklı,mutlu ve bol gezili nice yıllar dileklerimle... Erden.

Etiketler

Güzel görüntüler eşliğinde , Küheylan'a yakışan bir seyahat ve yılbaşı kutlaması olmuş.
Yılbaşına nasıl girersen bütün sene öyle geçermiş. Demek bu senede Küheylan her zamanki gibi yollarda
olacak.

paylaşım için teşekkürler...

Küheylan ve ailenizin bütün sayfalarını dün akşamdan beri ancak sindirerek okuduğumu sanarak bitirebildim. Gerçekten çok keyifli bir topik olmuş, senelerce öncesi çadırcılıkla başlayan hevesimi son 2 aydır sizleri okuya okuya karavancılıkla devam etmeye heveslendim.

Gitmiş olduğunuz doğu ve güneydoğudaki yerlere son 2 senedir motosikletle çeşitli kereler gitmiştim, anılarım sayenizde tazelendi ne güzel.
Yılbaşı günü bacanaklarla birlikte sizlerin bu topiklerini inceleyip, 2 aile birlikte tekrardan karavan keyfine başlamaya karar verdik ama bizim 2. torunun yuvaya başlamasını bekleyeceğiz herhalde. Bu süre zarfında da aranızda pişmeye ve birşeyler öğrenmeye çalışıp, kendimi geliştirip bacanakla da paylaşırım diye düşünüp arada sırada sizleri de rahatsız edip 1-2 soru sorarsam mazur görülürüm herhalde?
:smiley:

buralpdi' Alıntı:
Ferhat Bülent seni kandırmış hani sucuklar ;D
Bülent'in zamanlaması harikaydı. Tam elime sucuğu aldım keseceğim Bülent'in araç geldi. ;D
züğürt gezençi' Alıntı:
Zonguldak-İstanbul arası sizin için kısa geziler formatında dır herhalde ?.. ;D ;D
:D :D
Toplam gezi kilometresi 1000Km'nin altındaysa kısa gezi diyebiliriz. Ah bir de şu mazot ucuz olsa. Neyse ki Küheylan ucuz mazotları da afiyetle tüketiyor. ;D
gezgör' Alıntı:
Col güzel bir paylasim,Yeni Yildada Saglikli ve Güzel Geziler dilegiyle.
Teşekkürler. biz de sizlere güzel geziler diliyoruz.
gezmen' Alıntı:
En küçük bir fırsatı, gezi ve doğada kamp olarak değerlendiren arkadaşlarımızı kutluyor, güzel fotoğraflar için teşekkür ediyoruz... :smiley:
Teşekkürler :smiley:
egeli' Alıntı:
Gerçekten çok güzel bir gezi.. Özellikle 'yılbaşı gecesi' ortamına bayıldık.. (Tombala da oynadınız mı?) :D :D
Tombalayı yanımıza almayı unutmuşuz. ;D
Radyomuzu açtık kestane ve kuruyemişleri yedik. ;)
erdenbay' Alıntı:
İşte gerçek gezginci, işte gerçek karavancılar....
Şirin'ler sizleri, kutluyorum.. Leyleği hep havada görün inşallah.

Bizim gibi, "Hava nasıl olur acaba?, Kaç kişi buluşuyoruz? Ne zaman yola çıkıyoruz ?" gibi kırk tane soruya cevap aramadan , aklınızın estiği yollardasınız. Ne mutlu size, zamanı ve hayatı değerlendiriyorsunuz. İnanın kıskanıyorum sizi..
Teşekkürler. :smiley:
Kesinlikle hep bunlar leyleklerin yüzünden. ;D :D
Yılbaşı gecesi hava da gayet güzel. Mevsime göre ılımlıydı.
Aslında dediğiniz gibi belki de kilit nokta, bu soruları sormadan, elindeki imkanlara göre gereğini yapmak. :smiley:
berkcantp' Alıntı:
Tarzınıza uygun bir yılbaşı, kutlarım Şirin ailesini.
Geçen sene sağlık sorunları nedeniyle bir yere gidememiştim. :-[
Ondan önceki sene de yılbaşı gecesini poyrazlarda geçirmiştik.
Evde kalsaydım, reklamlarla dolu televizyon programlarında, kanaldan kanala geçecektim. Poyrazlarda geçirmek kesinlikle çok doğru bir karar oldu. :smiley:
güngör' Alıntı:
Şirinlerin gezi kültürü gerçekten beğeniyi hakediyor.
Tebrikler.
Teşekkürler.
SRDRGV' Alıntı:
Güzel görüntüler eşliğinde , Küheylan'a yakışan bir seyahat ve yılbaşı kutlaması olmuş.
Yılbaşına nasıl girersen bütün sene öyle geçermiş. Demek bu senede Küheylan her zamanki gibi yollarda
olacak.
Ben de özellikle o nedenle gitmiştim. ;D
derindeniz1' Alıntı:
Teşekkürler paylaşımlar için.
VAP' Alıntı:
Küheylan ve ailenizin bütün sayfalarını dün akşamdan beri ancak sindirerek okuduğumu sanarak bitirebildim. Gerçekten çok keyifli bir topik olmuş, senelerce öncesi çadırcılıkla başlayan hevesimi son 2 aydır sizleri okuya okuya karavancılıkla devam etmeye heveslendim.

Gitmiş olduğunuz doğu ve güneydoğudaki yerlere son 2 senedir motosikletle çeşitli kereler gitmiştim, anılarım sayenizde tazelendi ne güzel.
Yılbaşı günü bacanaklarla birlikte sizlerin bu topiklerini inceleyip, 2 aile birlikte tekrardan karavan keyfine başlamaya karar verdik ama bizim 2. torunun yuvaya başlamasını bekleyeceğiz herhalde. Bu süre zarfında da aranızda pişmeye ve birşeyler öğrenmeye çalışıp, kendimi geliştirip bacanakla da paylaşırım diye düşünüp arada sırada sizleri de rahatsız edip 1-2 soru sorarsam mazur görülürüm herhalde?
Karavancılığa hoşgeldiniz. :smiley: Virüsü kapmış görülüyorsunuz. Hayırlı olsun. :smiley:
Bütün arkadaşlar memnuniyetle yardım edecektir.
Daha bizim de halen ülkemizde gezilecek yerlerimiz var. Mesela arka fonunuzdaki Ağrı dağını halen göremedik.

Bütün arkadaşların yeni yılını kutlar, herkese sıhhatli ömürler ve keyifli geziler dileriz

Ferhat güzel resimler eklemiş. Bende şimdi baktım son resimlere :smiley:

2012 de gezi planı yapmadan önce size Şubattaki İstanbuldaki Emitt fuarını ziyaret etmenizi öneriyorum. http://emittistanbul.com/ Bu sene Konuk Ülke Yemen , Yani kahveler yemenden gelecek :smiley:

2012 de 9-12 Şubatta Tüyap beylikdüzünde Emitt Turzim Fuarı olacak. Bütün arkadaşları o hafta sonu , fuar alanında kamp yapmaya davet ediyorum. Emitt fuarı gezmeyi sevenlerin mutlaka görmesii gereken bir fuar. Geçen sene Mehmet Kolage ve Enverdede yi fuarda görmüştük. Bu sene daha çok kişi görsün isteriz fuarı. Fuara hem yerli hemde yabancı firmalar geliyor. Ve fuarda her ülke ve her bölge ile ilgili bir çok döküman toplayabiliyorsunuz. Bu da sizlere yeni gezi planları yapma şanşını sunuyor. Türkiyeden katılan belediye - valilik - dernek gibi kuruluşlar, o bölgelerin yerel gıdalarınıda fuara getiriyorlar. Tadmak bedava :smiley: Hani antepin baklavası, Amasyanın Elması , Giresun 'un Fındığı , İzmit'in pişmaniyesi , ..Zeytin, peynir, .....vb Geçen sene mehmet bey market arabası bulmuş ve onu dökümanlarla doldurmuştu. Yani her gezginin mutlaka hayatında bir defa gelmesi lazım derim. Bizden söylemesi . Sonra duymadık vakti geçti olmasın diye , sizlere erken haber veriyorum.

Hatta takvimede ekleyim şimdi

buralpdi' Alıntı:
Ferhat Bülent seni kandırmış hani sucuklar ;D

Ta ilk günden beri yazmayayım Ferhat yazar dedim ama hala yazmayınca (centilmenliğinden) yapacak bir şey kalmadı.Sayın arkadaşım,'' yılbaşın çok güzel geçmiş,insanların sıcacık yuvalarında otururken sen ne güzel eşinle birlikte o soğuk hava ve yağmura rağmen gezmişsin,sizi takdir ediyorum dilerim bütün yılınız bu şekilde gezerek geçer'' demiyorsunda hani sucuklar nerde diye devreye giriyorsun,arkadaşlar daha önce de adım çıktığı için insanları inandırmakta güçlük çekiyordum ama şimdi herkes gördü kimin sucuk davasında olduğunu.

O kısacık andan bile çok keyif aldık Şirin ailesine çok teşekkürederiz,dönerken çok mutlu ayrıldık,iyi ki geldiniz.

Ferhat&Nermin 'lerin gece bekçisi... ;D

[attachment=1]

Gece bekçisi.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
Ta ilk günden beri yazmayayım Ferhat yazar dedim ama hala yazmayınca (centilmenliğinden) yapacak bir şey kalmadı.Sayın arkadaşım,'' yılbaşın çok güzel geçmiş,insanların sıcacık yuvalarında otururken sen ne güzel eşinle birlikte o soğuk hava ve yağmura rağmen gezmişsin,sizi takdir ediyorum dilerim bütün yılınız bu şekilde gezerek geçer'' demiyorsunda hani sucuklar nerde diye devreye giriyorsun,arkadaşlar daha önce de adım çıktığı için insanları inandırmakta güçlük çekiyordum ama şimdi herkes gördü kimin sucuk davasında olduğunu.

sen insanları kandır poyrazlara gelin kahvaltıda sucuk var diye sonra simit ile geçiştir, Allahdan simitleri boyamamışsın sucuk renginde, tabi millet yazmadı dikkatinden kaçtı diye bize yüklen, oooh ne ala memleket ;)

buralpdi' Alıntı:
sen insanları kandır poyrazlara gelin kahvaltıda sucuk var diye sonra simit ile geçiştir, Allahdan simitleri boyamamışsın sucuk renginde, tabi millet yazmadı dikkatinden kaçtı diye bize yüklen, oooh ne ala memleket ;)
Kahvaltıda herşey vardı arkadaşlar problem yok. Sucuk, Simit, değişik peynir çeşitleri, yumurta... ;D
[attachment=1]
Eh bu kahvaltıyı görünce keyiflenmemek mümkün değil tabii
[attachment=2]
Sonra da afiyet olsun. ;)
[attachment=3]

IMG_0791.jpg

IMG_0792.jpg

IMG_0791a.jpg

RÜZGAR' Alıntı:
Ferhat&Nermin 'lerin gece bekçisi... ;D

[attachment=1]
Bizim gece bekçisinin birkaç fotoğrafını daha ekleyeyim. :smiley:

Biz Küheylanın içinde uyuyorken....
[attachment=1]
O disarıda bizi bekliyordu. Gerçi o da uyuyordu ama olsun. ;)
Gizlice içeriden çekildi.
[attachment=2]
Kapı açılınca hemen dikkat kesiliyor.
[attachment=3]
Biraya karşı biraz zaafı vardı. ;D
[attachment=4]
Dün akşam zaten birasıyla birlikte gelmişti. :D
[attachment=5]

IMG_0768.jpg

IMG_0766.jpg

IMG_0778.jpg

IMG_0775.jpg

IMG_0756a.jpg

"Gezenbilir" olmuş "Yiyenbilir"; yahu canımızı çektirmeyin sabah sabah!.. :D

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri