Ynt: Kalk Gidelim Küheylan
buralpdi' Alıntı:
Ferhat Bülent seni kandırmış hani sucuklar ;D
Bülent'in zamanlaması harikaydı. Tam elime sucuğu aldım keseceğim Bülent'in araç geldi. ;D
züğürt gezençi' Alıntı:
Zonguldak-İstanbul arası sizin için kısa geziler formatında dır herhalde ?.. ;D ;D
Toplam gezi kilometresi 1000Km'nin altındaysa kısa gezi diyebiliriz. Ah bir de şu mazot ucuz olsa. Neyse ki Küheylan ucuz mazotları da afiyetle tüketiyor. ;D
gezgör' Alıntı:
Col güzel bir paylasim,Yeni Yildada Saglikli ve Güzel Geziler dilegiyle.
Teşekkürler. biz de sizlere güzel geziler diliyoruz.
gezmen' Alıntı:
En küçük bir fırsatı, gezi ve doğada kamp olarak değerlendiren arkadaşlarımızı kutluyor, güzel fotoğraflar için teşekkür ediyoruz...
Teşekkürler
egeli' Alıntı:
Gerçekten çok güzel bir gezi.. Özellikle 'yılbaşı gecesi' ortamına bayıldık.. (Tombala da oynadınız mı?)
Tombalayı yanımıza almayı unutmuşuz. ;D
Radyomuzu açtık kestane ve kuruyemişleri yedik.
erdenbay' Alıntı:
İşte gerçek gezginci, işte gerçek karavancılar....
Şirin'ler sizleri, kutluyorum.. Leyleği hep havada görün inşallah.
Bizim gibi, "Hava nasıl olur acaba?, Kaç kişi buluşuyoruz? Ne zaman yola çıkıyoruz ?" gibi kırk tane soruya cevap aramadan , aklınızın estiği yollardasınız. Ne mutlu size, zamanı ve hayatı değerlendiriyorsunuz. İnanın kıskanıyorum sizi..
Teşekkürler.
Kesinlikle hep bunlar leyleklerin yüzünden. ;D
Yılbaşı gecesi hava da gayet güzel. Mevsime göre ılımlıydı.
Aslında dediğiniz gibi belki de kilit nokta, bu soruları sormadan, elindeki imkanlara göre gereğini yapmak.
berkcantp' Alıntı:
Tarzınıza uygun bir yılbaşı, kutlarım Şirin ailesini.
Geçen sene sağlık sorunları nedeniyle bir yere gidememiştim. :-[
Ondan önceki sene de yılbaşı gecesini poyrazlarda geçirmiştik.
Evde kalsaydım, reklamlarla dolu televizyon programlarında, kanaldan kanala geçecektim. Poyrazlarda geçirmek kesinlikle çok doğru bir karar oldu.
güngör' Alıntı:
Şirinlerin gezi kültürü gerçekten beğeniyi hakediyor.
Tebrikler.
Teşekkürler.
SRDRGV' Alıntı:
Güzel görüntüler eşliğinde , Küheylan'a yakışan bir seyahat ve yılbaşı kutlaması olmuş.
Yılbaşına nasıl girersen bütün sene öyle geçermiş. Demek bu senede Küheylan her zamanki gibi yollarda
olacak.
Ben de özellikle o nedenle gitmiştim. ;D
derindeniz1' Alıntı:
Teşekkürler paylaşımlar için.
VAP' Alıntı:
Küheylan ve ailenizin bütün sayfalarını dün akşamdan beri ancak sindirerek okuduğumu sanarak bitirebildim. Gerçekten çok keyifli bir topik olmuş, senelerce öncesi çadırcılıkla başlayan hevesimi son 2 aydır sizleri okuya okuya karavancılıkla devam etmeye heveslendim.
Gitmiş olduğunuz doğu ve güneydoğudaki yerlere son 2 senedir motosikletle çeşitli kereler gitmiştim, anılarım sayenizde tazelendi ne güzel.
Yılbaşı günü bacanaklarla birlikte sizlerin bu topiklerini inceleyip, 2 aile birlikte tekrardan karavan keyfine başlamaya karar verdik ama bizim 2. torunun yuvaya başlamasını bekleyeceğiz herhalde. Bu süre zarfında da aranızda pişmeye ve birşeyler öğrenmeye çalışıp, kendimi geliştirip bacanakla da paylaşırım diye düşünüp arada sırada sizleri de rahatsız edip 1-2 soru sorarsam mazur görülürüm herhalde?
Karavancılığa hoşgeldiniz.
Virüsü kapmış görülüyorsunuz. Hayırlı olsun.
Bütün arkadaşlar memnuniyetle yardım edecektir.
Daha bizim de halen ülkemizde gezilecek yerlerimiz var. Mesela arka fonunuzdaki Ağrı dağını halen göremedik.