Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan geziyoM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,862

Etiketler
Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya

Burada bir kardeş araç gördük!.. ;)

Mehmet Hoca'm, çok güzel yörelerimize ilişkin bilgi ve fotoğraf ile yorumlar için çok teşekkürler. :smiley:

Cavid Sezen

Mehmet bey özellikle değerlendirme kısmında belirttiğiniz gibi karavan veya camper olmasa da aracımızın bize sağladığı imkanlarla da gezi yapılabiliyor. Güzel paylaşımınız için (özellikle konakladığınız yerlerin koordinatları) çok teşekkür ederiz. Ben de babamla birlikte aracımın imkanlarını kullanarak Çanakkale gezisi yapmıştım. Keyifli gezilerinizin devamını dilerim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90558.0

gezmen' Alıntı:
Burada bir kardeş araç gördük!.. ;)

Cavid hocam haklısınız, fakat sizin araç panelvan olduğu için gezilere daha uygun diye düşünüyorum. Benim koltukları (en azından 2 sıra koltuğu) sökme şansım yok ama yine de işimizi gördü, sıkıntı duymadan 7 gece konaklayabildik.
Selamlar gönderiyoruz.

ankirali' Alıntı:
Mehmet bey özellikle değerlendirme kısmında belirttiğiniz gibi karavan veya camper olmasa da aracımızın bize sağladığı imkanlarla da gezi yapılabiliyor.
Sayın Ankirali, aynen dediğiniz gibi, gezilerimizi mevcut imkanlarımız ile gerçekleştirmeye çalışıyoruz.
Epeydir Gezen Bilir'de özellikle karavan bölümünü sürekli takip ediyoruz ve gerçekten de değerli bilgiler elde ediyoruz.
Sizin bahsettiğiniz gezi yazınızı 3-4 ay önce beğenerek okumuştum. İnşallah o bölgeye biz de düşünüyoruz.
Selamlar,keyifli gezmeler.

Güzel bir gezi Mehmet bey, anlatım için teşekkürler.

Halıdere hep görmeyi düşündüğüm bir belde sayenizde tekrar hatırladım. Selamlar

Sayın mehmet abi süper bir gezi olmuş.Sizi tebrik ederim.Sizin paylaşım ve fotoğraflarınız sayesinde bizde geziyi gercekleştirmiş kadar olduk.Nice gezilere :smiley: :smiley:

Mehmet bey, zor olacağı zannedilen koşullarda güzel bir gezi yapmışsınız. Umarım bu son geziniz olmamıştır, yenilerini bekliyoruz ;)
Paylaşımınız için teşekkürler :smiley:

Haşmet bey merhaba,
Hocam bu geziden sonra 30 Ağustos 2014- 26 Ekim 2014 arası 58 günlük bir güney Ege gezisi yaptık (Eskişehir-Kütahya-Salihli-Birgi-ödemiş-Didim(Akbük)- Milas-Bodrum Yarımadası-Fethiye) , çok eğlendik, Armes (arif bey ve eşi), Çöl kartalları (Bülent ve Yeşim) ve Egeliler (Yavuz abi ve Ülker abla) gibi çok değerli insanlarla tanıştık, şimdilerde ise 17 aylık sevgili torunumuza bakıcılık yapmak için dünürlerimiz ile dönüşümlü olarak birer aylık periyotlarda iş bölümü yaptık ve dolayısı ile 2 ayda bir İstanbul'a gidip geliyoruz. Arada da fırsat buldukça 3-4 günlük kısa gezilerimiz devam ediyor, son olarak 11-13 Nisan 2014 tarihlerinde Kütahya-Soğukçeşme-ılıca Kaplıcalarında kamp yaptık. Velhasılı fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz ve kampçılığa devam ediyoruz.
Bu gezilere ait yazılar yazmadım, çünkü aynı güzergahlar ile ilgili çok güzel yazılar sitede mevcut diye düşündüm.
Neyse hocam ilginize çok teşekkürler, belki sıkça yazmıyoruz ama sizi de takip ediyoruz ve sayenizde bilgileniyoruz.
Selamlar,sevgiler.
Sevinç-Mehmet / Eskişehir

mhmtabi' Alıntı:
Haşmet bey merhaba,
Hocam bu geziden sonra 30 Ağustos 2014- 26 Ekim 2014 arası 58 günlük bir güney Ege gezisi yaptık (Eskişehir-Kütahya-Salihli-Birgi-ödemiş-Didim(Akbük)- Milas-Bodrum Yarımadası-Fethiye) , çok eğlendik, Armes (arif bey ve eşi), Çöl kartalları (Bülent ve Yeşim) ve Egeliler (Yavuz abi ve Ülker abla) gibi çok değerli insanlarla tanıştık, şimdilerde ise 17 aylık sevgili torunumuza bakıcılık yapmak için dünürlerimiz ile dönüşümlü olarak birer aylık periyotlarda iş bölümü yaptık ve dolayısı ile 2 ayda bir İstanbul'a gidip geliyoruz. Arada da fırsat buldukça 3-4 günlük kısa gezilerimiz devam ediyor, son olarak 11-13 Nisan 2014 tarihlerinde Kütahya-Soğukçeşme-ılıca Kaplıcalarında kamp yaptık. Velhasılı fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz ve kampçılığa devam ediyoruz.
Bu gezilere ait yazılar yazmadım, çünkü aynı güzergahlar ile ilgili çok güzel yazılar sitede mevcut diye düşündüm.
Neyse hocam ilginize çok teşekkürler, belki sıkça yazmıyoruz ama sizi de takip ediyoruz ve sayenizde bilgileniyoruz.
Selamlar,sevgiler.
Sevinç-Mehmet / Eskişehir
Mehmet bey torun bakmak da ayrı bir keyif olmalı, bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle :smiley:

Sevgili Mehmet Kardeşim,

Gezilen, görülen yerlerde herkesin izlenimi ve anlatımı farklıdır. Lütfen yazmaktan imtina etme, bizleri de keyifli yazılar izlemekten yoksun bırakma... :( :(

Tekrar bir yerde beraber olmak dileğiyle... Selamlar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri