Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan geziyoM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,871
Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya

mhmtabi' Alıntı:
son olarak 11-13 Nisan 2014 tarihlerinde Kütahya-Soğukçeşme-ılıca Kaplıcalarında kamp yaptık. Velhasılı fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz ve kampçılığa devam ediyoruz.
Sevinç-Mehmet / Eskişehir

Daha önce tanısaydım , semaver çayı ikram ederdim.
Ben de yazlık ev de , oradaydım o tarihlerde , geceleri soba yaktım , gece inşaallah üşümemişsinizdir .

Etiketler

drares' Alıntı:
Mehmet bey torun bakmak da ayrı bir keyif olmalı, bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidiyle :smiley:

Haşmet bey o keyif gerçekten de bambaşka, yaşamak lazım :smiley:
Biz de bir yerlerde karşılaşmaktan ve sizleri tanımaktan mutlu olacağız, selamlar.

egeli' Alıntı:
Sevgili Mehmet Kardeşim,

Gezilen, görülen yerlerde herkesin izlenimi ve anlatımı farklıdır. Lütfen yazmaktan imtina etme, bizleri de keyifli yazılar izlemekten yoksun bırakma... :( :(

Tekrar bir yerde beraber olmak dileğiyle... Selamlar....

Sevgili Ülker Abla - Yavuz Abi,

Yani aslında haklısınız da, ne bileyim, biz de biraz tembellik etmek için böyle bir sebep mi ileri sürüyoruz acaba :smiley:)
Aslında bir ara ben fotografları ve az da olsa elimizdeki notları derlemeye başlamıştım ama malum bendeki unutkanlık yüzünden fotolara bakıp çıkarmam gereken detayları hatırlayamadım, Sevinç'de pek yardım etmeyince benim proje askıda kaldı ( laf aramızda üstü kapalı olarak hedef göstermeye çalışıyorum ) :smiley:)

Fakat başa dönersek, gerçekten de sizin gezi yazılarınızı okumak gereken bilgi vb sahip olmak için yetiyor, elleriniz dert görmesin.
Tekrar karşılaşmak, birlikte konaklamak dileği ile selamlar, sevgiler gönderiyoruz.

Sevinç-Mehmet / Eskişehir

suleymancirit' Alıntı:
Daha önce tanısaydım , semaver çayı ikram ederdim.
Ben de yazlık ev de , oradaydım o tarihlerde , geceleri soba yaktım , gece inşaallah üşümemişsinizdir .
Süleyman Bey merhaba,

Tanışmayı biz de isterdik, çay teklifiniz başka sefere gerçekleşir inşallah.
Yazdığınız gibi geceler epey soğuktu, arabamız ufak ve içeride çay yapmak için yaktığımız ocağın verdiği ısı enerjisi ve de üzerimize örttüğümüz 3 kat polar battaniye ile üşümeden uyuyabildik :smiley:
Az çok hava şartlarını bildiğimiz için hazırlıklı gitmiştik, selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR