Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ERLER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,859
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009)

vay vay fatih hayırlı uğurlu olsun, makina deliymiş beee, gideceğimiz yerlerde güzel teşekküler

Etiketler
Ynt: Kadıncık Barajı - Karageçit - Papazın Bahçesi 5.Keşif Gezisi Duyurusu (28/6/2009)

Selamlar bende işallah bu geziye jeepimle katılıyorum listeye eklerseniz sevinirim. Temuçin Karmutoğlu Jeep CJ7

saminin jeepi yine bozulursa size zahmet olmasın ben çekerim onu !! :smiley:

Ne demek Temucin adini hemen eklerim ben bu arada Sami abinin arabasi bizimkileri oldurur masallah:smiley:

1- Fatih ERDİNE jeep XJ Tarsus
2- Hakan KARAGÖZLÜ Jeep cj6 Tarsus
3- MEHMET TEPRETMEZ Lada niva Tarsus
4- Sami KARMUTOĞLU jeep CJ7 Tarsus
5- Tuğrul jeep ZJ Mersin
6- Durmuş ŞENYURT Discovery I Adana
7- Ahmet ŞENYURT Chevy Captiva Adana
8-M.Can sarı hyundai santa fe Tarsus
9-Numan Hoca L 200 Tarsus
10-Murat AKKAYA vitara Tarsus
11-Bünyamin KUTLUER Lada niva Adana
12-Burçak Kaya jeep ZJ Tarsus
13-Temuçin Karmutoğlu Jeep CJ7 Tarsus

arkadaslar işlerimden dolayı fazla bakamıyorum sıteye ama her sabah ekenden bakmaya calısıyorum resımler süper olmus emegı gecen arkadaslara tesekkurler

Fatih araba suya girince sanki biraz çekmiş gibi geldi Cüneyt abi içinde büyük duruyordu şaka bir tarafa Allah kaza bela vermesin maaşallah durdun durdun turnayı gözünden vurdun bu arada geziye katılamayacağım son haftamızıda denizde geçirelim dedik malum 1 sene suya giremeyeceğiz Büyükeceli de koyda bungalo evler var klimalı bol rakılı cumadan gideceğim hafta sonu orada kalacağım, size dedim ama hep dağ olmaz birazda deniz olsun demiştim neyse size bol sulu geziler diliyorum ha unutmadan Temuçin nin arabayı gördüm dün muayene istasyonunda tanıştık aranıza kırmızı bir canavar geliyor canavarlar çoğalacak inşaallah.

aslında doğru söylüyorsun tuğrul abi bir hafta sonuda deniz yapmak lazım güzel bir koyda. bu arada fatih o ilk resimin olduğu yer kamp için süper görünüyo ordamı konaklasak ne yapsak su kenarı süper deli mangal olur orda cüneyt abide hemen geçmiş direksiyona yeni aracın tadını çıkarıyo yakışır.

TUĞRUL' Alıntı:
Fatih araba suya girince sanki biraz çekmiş gibi geldi Cüneyt abi içinde büyük duruyordu şaka bir tarafa Allah kaza bela vermesin maaşallah durdun durdun turnayı gözünden vurdun bu arada geziye katılamayacağım son haftamızıda denizde geçirelim dedik malum 1 sene suya giremeyeceğiz Büyükeceli de koyda bungalo evler var klimalı bol rakılı cumadan gideceğim hafta sonu orada kalacağım, size dedim ama hep dağ olmaz birazda deniz olsun demiştim neyse size bol sulu geziler diliyorum ha unutmadan Temuçin nin arabayı gördüm dün muayene istasyonunda tanıştık aranıza kırmızı bir canavar geliyor canavarlar çoğalacak inşaallah.

Tuğrul abi gelmemene gerçekten çok üzüldüm haklsısın aslında denizde yapılabilirdi özellikle geçen hafta için çok uğraştım ama bir türlü olmadı babalr günü diye herkes bi yerlere gitti Hakan abide bende bunun için epeydir uğraşıoduk zaten ama bu seferde kısmet böyleymiş sen genede naap ne et gelmeye bak 2 gün deniz yeter sana:smiley:pazara yanımızda ol burada denizden gönüllü inankii sonra pişman olursun bak:smiley:bu arada araba için teşekkür ederim abi beğenmene sevindim dediğin gibi turnayı gözünden vurdum maşallahı var:smiley:

Bünyamin_01' Alıntı:
aslında doğru söylüyorsun tuğrul abi bir hafta sonuda deniz yapmak lazım güzel bir koyda. bu arada fatih o ilk resimin olduğu yer kamp için süper görünüyo ordamı konaklasak ne yapsak su kenarı süper deli mangal olur orda cüneyt abide hemen geçmiş direksiyona yeni aracın tadını çıkarıyo yakışır yalnız gelirken unutmayın bir tepsi baklavayı getirinde aracı hayırlayalım ne öldürrüm orda baklavayı deli yenir valla.

Abi burası böyle gideceiğimiz yer daha şahane emin olabilirsin zaten pekte yol sürmüyor yol boyu manzarala doyumsuz babamda haklısın bulduğu suya çamura atlıyor heveslik herlade:smiley:senin canın sağolsun abi baklavanın lafımı olur

bu deniz olayı bana çok mantıklı geliyo ilerleyen zamanda buna bir ayar çekelim

Fatih bizim durum belli değil daha.Ama gelirsek 2 araba olarak direk papaza geliriz.Sabah beklemeyin bizi.Görüşmek üzere...

Hayrola Sami abi Temuçin geliriz filan diyordu

Bizler hazırız yarın sizleri bekliyor olacağız görüşmek üzere

gezimize gelecek arkadaşlar yarın saat 8 30 da otoban tarsus girişinde (tarsus gişeleri geçeceksiniz 200metre sonra bizleri görürsünüz) sizleri bekliyor olacağız hatırlatma amaçlı söylim sadece yiyecek ve içeçeklerinizi alınız gideceğimiz yerde mangal ve oturacak yer var ama kalabalık olabilir portatif masa sandelye almaktada fayda var orda alabalık var yağda veya közde yapıyorlar . Adanadan gelen arkadaşlar sizlerde haberleşip beraber konvoy halinde gelirseniz memnum oluruz. herhangi bir durum olursa bize haber verebileceğiniz telefonlarımız ben HAKAN- 05358500126 FATİH-05325965192 yarın görüşmek üzere.

1- Fatih ERDİNE jeep XJ Tarsus
2- Hakan KARAGÖZLÜ Jeep cj6 Tarsus
3- MEHMET TEPRETMEZ Lada niva Tarsus
4- Sami KARMUTOĞLU jeep CJ7 Tarsus
5- Tuğrul jeep ZJ Mersin
6- Durmuş ŞENYURT Discovery I Adana
7- Ahmet ŞENYURT Chevy Captiva Adana
8-M.Can sarı hyundai santa fe Tarsus
9-Numan Hoca L 200 Tarsus
10-Murat AKKAYA vitara Tarsus
11-Bünyamin KUTLUER Lada niva Adana
12-Burçak Kaya jeep ZJ Tarsus
13-Temuçin Karmutoğlu Jeep CJ7 Tarsus
14-ALPER YILDIRIM JEEP ZJ Tarsus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri