mmertg Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 5 Ocak 2016 #1 Bıçak almayı düşünenler Ne alsam diye düşünenler ŞİDDETLE ÖNERİRİM 1095 karbon çelik boyut 27 cm 13cm bıçak ucunlugu dengesi mükemmel
Bıçak almayı düşünenler Ne alsam diye düşünenler ŞİDDETLE ÖNERİRİM 1095 karbon çelik boyut 27 cm 13cm bıçak ucunlugu dengesi mükemmel
cank Kamp II Mesajlar 216 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 2 Şub 2016 #2 selam.. ne kadara nereden aldınız?
mmertg Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 5 Mar 2016 #3 selam türkiyede satan belli biyer yok malesef yurt dısı bağlantısıyla valizde geldi 100 dolar
mmertg Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 5 Mar 2016 #4 cank' Alıntı: selam.. ne kadara nereden aldınız? Genişletmek için tıkla ... Selam türkiyede satan belli biyer yok malesef yurt dısı bağlantısıyla valizde geldi 100 dolar
cank' Alıntı: selam.. ne kadara nereden aldınız? Genişletmek için tıkla ... Selam türkiyede satan belli biyer yok malesef yurt dısı bağlantısıyla valizde geldi 100 dolar
tanersarp S R P A Mesajlar 112 Tepkime Puanı 82 Yer Mersin 7 Ara 2018 #5 Ben hep inox bıçak kullanıyorum bu tür bıçakların bakımı nasıl ? zor oluyor mu? karbon su ilişkisi biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla.
Ben hep inox bıçak kullanıyorum bu tür bıçakların bakımı nasıl ? zor oluyor mu? karbon su ilişkisi biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla.