arkadaşlar çok az bir bütçeye sahibim onun için alabileceğin en güzel araba lada niva....
yanlız bir kaç sorunum var...
1) Eşim dağı bayırı sevmediği için jip istemiyor biliyorki alırsam hafta sonları onuda sürüklüycem...
2)Eşim....
3)Eşim....
4)sahibindende bir tane lada buldum bursa'da sizce nasıl linkini veriyorum...
5)Eşim....
sizce almak için nasıl ikna edebilirim....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-lada-niva-4x4-48133775/detay/?
veyatta bana bu paralara daha iyisi var diye tavsiye debileceğiniz araç varmı??
çok sıkıntıdayım lütfen yardım
Süleyman Bey;
5 bin civarı aldığınız bir araçla dağlardan çok sanayiye gidersiniz.
İmkanlar biraz daha düzeldiğinde, belki aynı marka araç ama daha bakımlı ve yapılısını almanız sizler için iyi olur kanaatindeyim.
Eşinizi ikna konusunda ise;
O konuda işiniz zor... Allah kolaylık versin ;D
Süleyman Bey;
5 bin civarı aldığınız bir araçla dağlardan çok sanayiye gidersiniz.
İmkanlar biraz daha düzeldiğinde, belki aynı marka araç ama daha bakımlı ve yapılısını almanız sizler için iyi olur kanaatindeyim.
Eşinizi ikna konusunda ise;
O konuda işiniz zor... Allah kolaylık versin ;D
Bence bi nissan qashqai alabilirsiniz görünüşte çok yüksek değil, jip gibi de görünmüyor (değil zaten), ama altını sürtmeden gezmeye yeter. Çamurlu yerlere girmediğiniz sürece de 4x4 olmasına gerek yok.
Araç konusunda degil ama...ikna konusundan bahsedeyim biraz.
eger eşinizi de uygun olan ortamlara (ailece yapılan etkinlik-büyük organizasyonlar) bir defa götürün....inan o güzel dogayla başbaşa ortamı görüpte ikna olmayacak kimse görmüyorum.. ;D ;D
Hele de sevdiginiz arkadaşlarınızla ve eşleri ile piknikvari bir kısa geziyle buna başlarsanız gönlünü fethedersiniz..Ama sorun çıkaran bir araç..saglam gidip ..sanayiye ugrayıp dönmeler bunu tersine döndürüp iyice nefret etmesine sebep olabilir..
eger eşinizi de uygun olan ortamlara (ailece yapılan etkinlik-büyük organizasyonlar) bir defa götürün....inan o güzel dogayla başbaşa ortamı görüpte ikna olmayacak kimse görmüyorum.. ;D ;D
Benim tavsiye biraz para gerektiriyor eşinize bir rav4 kendinize,de bir land cruıser prado alıp bu işi çözebilirsiniz gibime geliyor ha birde ucuz olmayanından tektaş garanti ikna edersin
Bence güvenli bir arac olduğu sürece ikna süreci çok ta zor olmaz. Evin önüne ladayı çekince (ya da arazi kabiliyeti artsın diye modifiye edilmiş asfalt üzerinde güvenlği kalmamış başka bir araç) kavga çıkabilir tabi ama rav4 çekince çıkmaz mesela. En azından mekanik aksam hakkında ufak bir tanıtım konuyu kapatmaya yeter.
yerden yüksek araçların kaza anında çok güvenli olduğunu, bu tip araçları magandaların sıkıştıramadığını, bagaj kapasitesinin çok büyük olduğunu söyleyerek başlayın derim.