Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aradığım uygulamayı yapmışsınız, çok ta güzel durmuş. Hangisinde karar kıldınız ? ve de kaç litredir ?
Merak ettiğim konu, port bagajın çıkarıp takma pratikliği. Şöyle ki, evden tatile gideceğim yere kadar port bagajla gidip orda portbagajı çıkarmak ve araziye çıkmak istiyorum, sizce bu ne kadar pratik sökme takma işlemi ister ???
Maliyet ve gerekenlerle ilgili de bilgi verirseniz sevinirim. Yani sadece bagaj yeterli oluyor mu yoksa bagaj haricinde ayrıca aparat alınması gerekli midir ?
portbagajı taşıyacak 2 adet çapraz ayak kullanılıyor,
bu ayakların vidalısı da var, sökülebilenide var. 150-400tl arası fiyatları var (sadece ayak)
çapraz bağlantıdan sonra port bagaj da 2+2 adet U tipi bağlantıyla bu çarpraz ayaklara sabitleniyor.
anahtarla sökülebilir olanı da var, kendi üzerinden sökülebileni de var.
sonuçta 4 adet U demiri sökerseniz port bagaj çıkar. içini boşaltıp öyle söküp takmanız lazım. çok zahmetli iş değil
ama kaç kere sök tak yaparsınız sonra çatlama kırılma olurmu bilemem. sonuçta ince bir plastikimsi yapı. jant kapağı bile daha kalın ve sağlamdır.
merhaba paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık...
175x90x45 ebatında siyah olan portbagajdan bende arıyorum...
eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım fiyatları ne kadar ? telefon v.s
araç benim jimniyle aynı renk sanki kendi aracımda takılı gibi hissettim
saygılar...