Jimny İçin Portbagaj Ölçü Ve Resimler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,758

freelander99

Kamp III
portbagajlar ve uygulama resimleri

ölçü : 140x86x45

0078.jpg

079.jpg

Etiketler

Ynt: Jimny İçin Portbagaj Ölçü Ve Resimler

Aradığım uygulamayı yapmışsınız, çok ta güzel durmuş. Hangisinde karar kıldınız ? ve de kaç litredir ?
Merak ettiğim konu, port bagajın çıkarıp takma pratikliği. Şöyle ki, evden tatile gideceğim yere kadar port bagajla gidip orda portbagajı çıkarmak ve araziye çıkmak istiyorum, sizce bu ne kadar pratik sökme takma işlemi ister ???

Maliyet ve gerekenlerle ilgili de bilgi verirseniz sevinirim. Yani sadece bagaj yeterli oluyor mu yoksa bagaj haricinde ayrıca aparat alınması gerekli midir ?

portbagajı taşıyacak 2 adet çapraz ayak kullanılıyor,
bu ayakların vidalısı da var, sökülebilenide var. 150-400tl arası fiyatları var (sadece ayak)

çapraz bağlantıdan sonra port bagaj da 2+2 adet U tipi bağlantıyla bu çarpraz ayaklara sabitleniyor.
anahtarla sökülebilir olanı da var, kendi üzerinden sökülebileni de var.

sonuçta 4 adet U demiri sökerseniz port bagaj çıkar. içini boşaltıp öyle söküp takmanız lazım. çok zahmetli iş değil
ama kaç kere sök tak yaparsınız sonra çatlama kırılma olurmu bilemem. sonuçta ince bir plastikimsi yapı. jant kapağı bile daha kalın ve sağlamdır.

ben kısa ve ince alacaktım, yoktu. 135x65x30

merhaba paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık...

175x90x45 ebatında siyah olan portbagajdan bende arıyorum...
eğer yardımcı olabilirseniz çok memnun kalırım fiyatları ne kadar ? telefon v.s
araç benim jimniyle aynı renk sanki kendi aracımda takılı gibi hissettim :smiley:
saygılar...

mrb , bauhause a bir bakın isterseniz, en ucuz fiyatı orda gördüm.

birde internette bir web sitesinde çok çeşit vardı ama site adresi aklımda değil, 400tl idi fiyatlar,

benim baktımlarım 1000tl nin üzerindeydi, thule marka

teşekkür ederim bir bakıyım ben büyük şehirde olmadığım için bunları bulmak zor oluyor... 1000 lira yüksek fiyatmış :((

merhabalar,

jimny icin olup kulanmadigim thue ayaklikli port bagajimi satiyorum,

ilgilenenler 0532 640 80 80 den ulasabilir

550 TL dusunuyorum

IMG_0019.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR