jeep laredonun talihi diyorum cünki yaşananlar yarış arabası veya dağıtılmak istenilen bir jeep laredonun talihinin nasıl değiştiği ve arac üzerinde yapılacak işlemler için böyle bir başlık açtım ...öncelikle arac cok sevdiğim büyüğüm ve usta diye hitap ettiğim ki ben acık konuşmak gerekirse herkese usta demem necmi ustanın laredosunu cok sevdiğim arkadaşım ve sitemizin üyesi coşkun canikoğluna almak nasip oldu ..arac satmaya karar verince necmi abi dedimki abi az bekle ben birkaç sevdiğim arkadaşıma söyliyim onlardan birisi almazsa sonra satılığı cıkar veya hurdaya ver veya yarış aracı olsun necmi abide sağolsun kırmadı yunanistan yarışından dönene kadar vaktin var arkadaşlarından birisi ladı aldı almadı gider dedi ))) birkaç arkadaşımı aradım ve dedimki 1994 laredo var motor mekanik döşemeler falan gayet iyi ama araçda şanzıman yok sordular ne kadar tutar en fazla bol bol ilave e diyorum 5000 tl dedim..coşkun arkadaşımız aracı hiç görmeden aldım ben dedi cok kısa süre sonra ..aracı görmeden aldığı gibi taaaa antalyadan cj8 ile ist geldi ve benim cj8 satarsın sana zahmet dedi bu arada bugün sabah buluşduk coşkun aracı bile görmeden alım satımını yaptık )).ve hurdaya veya yarış arabası olacak bir araç talihi değişerek off road hazırlanmaya doğru yola cıktı cok yakında aracın hazırlanma anını yapılanları sizlerle paylaşaçağım ama öncelikli iş üzerine yeni şanzımanını koymak olacak )) şimdilik iresim ilave etmiyorum daha sonra yapılan işler ve aşamalarını imkan oldukca sizlerle paylaşaçağım