Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 245,146
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

ayhanbursa' Alıntı:
hem çalışıp hem bu forum olmaz bunuda not düşeyim işi bırakın gerekirse istifa edin sadece forum olacak ;D ;D ;D

Aynı bizim gibi. Bakınız araçlarımızı satıyoruz işsizlikten. Hazıra dağ dayanmıyor....

Etiketler

port bagaj için ben bişey demiycem sonra ihale banı kalıyorrr

alpaslanepli' Alıntı:
Aynı bizim gibi. Bakınız araçlarımızı satıyoruz işsizlikten. Hazıra dağ dayanmıyor....
dağ dedinde hepsi eridi eli yüzü düzgün biri denk gelirse jeep kullana bilecek vasıflara sahip birisi 10 liraya verecem jeep ii ;D

Ergün abi çok güzel olmuş. Güle güle kullan abi

güle güle kullan demek için bizden niye alıntı yapılıyor anlamadımm samimi olamak içinmi acaba alp ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
güle güle kullan demek için bizden niye alıntı yapılıyor anlamadımm samimi olamak içinmi acaba alp ;D ;D
ishaks' Alıntı:
Ergün abi çok güzel olmuş. Güle güle kullan abi
Abi hem sen yazıyorsun hem yazdığını kendin soruyorsun . Okumak lazım

alpaslanepli' Alıntı:
Yok yok gerçekten bela istiyor.
Demedi deme ibrahim bu yeni üyenin sonu kötü...
demedi deme kullanılıyoruz bu yeni üye msaj sayısını yükseltmeye zirve olmaya çalışıyorrr ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok yok gerçekten bela istiyor.
Demedi deme ibrahim bu yeni üyenin sonu kötü...
Hayırlı olsun a gelmiştik niye sardınız ki bana? . Sizin şuanda yeni jeep e port bagaj tasarlıyor olmanız gerkmezmiydi?

ayhanbursa' Alıntı:
demedi deme kullanılıyoruz bu yeni üye msaj sayısını yükseltmeye zirve olmaya çalışıyorrr ;D ;D

Yada karşı mahallenin ajanı bizi gazlıyor. Sonra moderatörlere gösterecekler bak yeni üyeye ne yapıyorlar diye bizi attıracaklar siteden demedi deme...

Eheeem .... Merhaba sayın ''ishaks'' forumumuza hoş geldiniz. Umarım aradığınız tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Şahsen yapabileceğimiz bir yardım olursa çekinmeden söyleyin. Elimizden ne gelirse..
Keyifli ve verimli forumlar..
Saygılarımla...

ishaks' Alıntı:
Hayırlı olsun a gelmiştik niye sardınız ki bana? . Sizin şuanda yeni jeep e port bagaj tasarlıyor olmanız gerkmezmiydi?
yok be arkadaşım kaynaşalım babında alınma alp böyledir nedediğini bilmez o he he diycen alınıyo sonra ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
yok be arkadaşım kaynaşalım babında alınma alp böyledir nedediğini bilmez o he he diycen alınıyo sonra ;D ;D
Alpaslan bey sataşma var herhalde?

İshak bey bu Ayhan bey böyledir sakın güvenmeyin. Sizin yanınızda gözükür birden satar sizi. O yüzden siz siz olun bir yerlerde destek isterse vermeyin. Birden saf değiştirir..
Mesela ben kendisiyle tanışmak için Bursa'ya geleceğim dedim. Daha önce buyur gel başımın üsütnde yerin var diyen adam. Şimdi iş ciddiye bindi yan çiziyor.. Yani anlayacağınız bu sitedeki samimi ortama pek ayak uyduramayan biri...

Siz hangi ildensiniz?