Yok biz kimseyi harcamayızda. Hani savaş uçakları pilotlarını değişik değişik testlere tabi tutarlar ya. Öyle bir şey bizimkisi. Sinir testi! sabır testi! Caddelerden araziye geçmek öyle şıp diye olmaz.
............... nasıl çıkacaz şimdi işin için den arkadaş belliki yeni üye ama hiç bir şey bilmeden almış eline klavyeyi yazıyor alpaslan soru işareti yapmış ayhan soru işareti yapmış ..hep dediğim oluyor okumak yok okumak tembeliz ben değilim hoş okurum alpaslanda okur bilirim ne diyorduk hemen sohbet kolaymı ya ;D ;D ha bu sataşma falanda değil amaç bilgilendirmek okumaya teşfik etmek
Yada karşı mahallenin ajanı bizi gazlıyor. Sonra moderatörlere gösterecekler bak yeni üyeye ne yapıyorlar diye bizi attıracaklar siteden demedi deme...
Eheeem .... Merhaba sayın ''ishaks'' forumumuza hoş geldiniz. Umarım aradığınız tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Şahsen yapabileceğimiz bir yardım olursa çekinmeden söyleyin. Elimizden ne gelirse..
Keyifli ve verimli forumlar..
Saygılarımla...
İshak bey bu Ayhan bey böyledir sakın güvenmeyin. Sizin yanınızda gözükür birden satar sizi. O yüzden siz siz olun bir yerlerde destek isterse vermeyin. Birden saf değiştirir..
Mesela ben kendisiyle tanışmak için Bursa'ya geleceğim dedim. Daha önce buyur gel başımın üsütnde yerin var diyen adam. Şimdi iş ciddiye bindi yan çiziyor.. Yani anlayacağınız bu sitedeki samimi ortama pek ayak uyduramayan biri...