Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 220,338
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

ilkakdeniz' Alıntı:
bu lastikler takılı mı yoksa değil mi?
bana değil gibi geldi...

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]

ergun3071.jpg

Etiketler

Ergün Bey lastiklerin takılı olmamasına inanın çok sevindim :smiley: :smiley: . Hiç yakışmamış diye fikrimi belirteyim istemiştim ancak yanlış anlaşılır diye çekindim. Saygılarımla, Serdar Timur

figo' Alıntı:
Abi hayırlı olsun bu bagajı istetme için mi yaptırmıştın? ??? ??? ???

Uzunnu konusunda çok düşünmüştüm, benim için önemli olan Stepneden kurtulmaktı, bagajda tüpte olduğu için hiç yer kalmıyordu. Ayrıca bence kısa olması çoook daha estetik. Komple tavanı kapladığı zamman sanki minibüs gibi görünüyor....:smiley::smiley::smiley: kaldıki zaten artık bagajımda yeterince yerde açıldı...:smiley::smiley::smiley:

Hayırlı olsun Ergün Bey güzel olmuş. Anladığım kadarıyla port bagaj doğrudan aracın tavandaki orjinal taşıma barlarına monte edilmiş, tek başına bu 2 demir parçası sağlam olur mu diye merak ediyorum. Benim 1993 zj de bu taşıma barları biraz hareketli yani belirli oranlarda (az da olsa ) elle hareket ettirlebiliyor. Yüksek hızlarda yada engebeli arazide titreşime bağlı sorun çıkarabilir mi? Ben de aracima port bagaj yaptırmayı düşünüyorum ancak biraz daha uzun olmasını ve port bagaj kollarının doğrudan tavandaki metal kızaklara oturmasını istiyorum. Tekrar hayırlı olsun. Saygılarımla, Serdar Timur

serdartimur' Alıntı:
Hayırlı olsun Ergün Bey güzel olmuş. Anladığım kadarıyla port bagaj doğrudan aracın tavandaki orjinal taşıma barlarına monte edilmiş, tek başına bu 2 demir parçası sağlam olur mu diye merak ediyorum. Benim 1993 zj de bu taşıma barları biraz hareketli yani belirli oranlarda (az da olsa ) elle hareket ettirlebiliyor. Yüksek hızlarda yada engebeli arazide titreşime bağlı sorun çıkarabilir mi? Ben de aracima port bagaj yaptırmayı düşünüyorum ancak biraz daha uzun olmasını ve port bagaj kollarının doğrudan tavandaki metal kızaklara oturmasını istiyorum. Tekrar hayırlı olsun. Saygılarımla, Serdar Timur

Biz bunu her koşulda test ettik, tabir yerinde ise üstüne çıkıp zıpladık. Son derece sağlam oldu....!!
Hiçbir şekilde seste yapmıyor....!

[attachment=1]

Sağlam.jpg

figo' Alıntı:
Bize heryerde muhabbet yorum serbert konu dışına içine bakan yok ara sıra listeyi yenileriz başa döner olur biter.

Olup bitmez arkadaşım. Kusura bakma hiç...
Adam bismillah ikinci mesajında muhabbet ediyor. Bi dur bakalım siteyi gez dolaş teknik konuları incele. Ne öyle hemen hayırlı olsun bilmem ne.. Allah Allah..

figo' Alıntı:
Bize heryerde muhabbet yorum serbert konu dışına içine bakan yok ara sıra listeyi yenileriz başa döner olur biter.
hakket şaşırdımm bu uslup ve davranışa askerde bile bukadar alt devrecilik ve hüküm sürme görmedim ben veya ben yaparım olur gibi alpaslan bey kötü bir şey yazmamışş :(

ayhanbursa' Alıntı:
hakket şaşırdımm bu uslup ve davranışa askerde bile bukadar alt devrecilik ve hüküm sürme görmedim ben veya ben yaparım olur gibi alpaslan bey kötü bir şey yazmamışş :(

Başkası diyince afferin bravo. Alpaslan deyince olmaaaz! BU ne bea. Bak demedi deme Ayhan bey! biz mimlendik! ;D

konuya sahip çık kaç kişiydiniz siz bi say bakayım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR