Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 220,336

Etiketler
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

port bagaj için ben bişey demiycem sonra ihale banı kalıyorrr :mad: :mad: :mad: :D

alpaslanepli' Alıntı:
Aynı bizim gibi. Bakınız araçlarımızı satıyoruz işsizlikten. Hazıra dağ dayanmıyor....
dağ dedinde hepsi eridi eli yüzü düzgün biri denk gelirse jeep kullana bilecek vasıflara sahip birisi 10 liraya verecem jeep ii :eek: ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok biz kimseyi harcamayızda. Hani savaş uçakları pilotlarını değişik değişik testlere tabi tutarlar ya. Öyle bir şey bizimkisi. Sinir testi! sabır testi! Caddelerden araziye geçmek öyle şıp diye olmaz.
ayhanbursa' Alıntı:
............... nasıl çıkacaz şimdi işin için den arkadaş belliki yeni üye ama hiç bir şey bilmeden almış eline klavyeyi yazıyor alpaslan soru işareti yapmış ayhan soru işareti yapmış ..hep dediğim oluyor okumak yok okumak tembeliz ben değilim hoş okurum alpaslanda okur bilirim ne diyorduk hemen sohbet kolaymı ya ;D ;D ha bu sataşma falanda değil amaç bilgilendirmek okumaya teşfik etmek
Ergün abi çok güzel olmuş. Güle güle kullan abi

güle güle kullan demek için bizden niye alıntı yapılıyor anlamadımm samimi olamak içinmi acaba alp ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok yok gerçekten bela istiyor.
Demedi deme ibrahim bu yeni üyenin sonu kötü...
demedi deme kullanılıyoruz bu yeni üye msaj sayısını yükseltmeye zirve olmaya çalışıyorrr ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yok yok gerçekten bela istiyor.
Demedi deme ibrahim bu yeni üyenin sonu kötü...
Hayırlı olsun a gelmiştik niye sardınız ki bana? . Sizin şuanda yeni jeep e port bagaj tasarlıyor olmanız gerkmezmiydi?

ayhanbursa' Alıntı:
demedi deme kullanılıyoruz bu yeni üye msaj sayısını yükseltmeye zirve olmaya çalışıyorrr ;D ;D

Yada karşı mahallenin ajanı bizi gazlıyor. Sonra moderatörlere gösterecekler bak yeni üyeye ne yapıyorlar diye bizi attıracaklar siteden demedi deme...

Eheeem .... Merhaba sayın ''ishaks'' forumumuza hoş geldiniz. Umarım aradığınız tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Şahsen yapabileceğimiz bir yardım olursa çekinmeden söyleyin. Elimizden ne gelirse..
Keyifli ve verimli forumlar..
Saygılarımla...

ishaks' Alıntı:
Hayırlı olsun a gelmiştik niye sardınız ki bana? . Sizin şuanda yeni jeep e port bagaj tasarlıyor olmanız gerkmezmiydi?
yok be arkadaşım kaynaşalım babında alınma alp böyledir nedediğini bilmez o he he diycen alınıyo sonra ;D ;D

İshak bey bu Ayhan bey böyledir sakın güvenmeyin. Sizin yanınızda gözükür birden satar sizi. O yüzden siz siz olun bir yerlerde destek isterse vermeyin. Birden saf değiştirir..
Mesela ben kendisiyle tanışmak için Bursa'ya geleceğim dedim. Daha önce buyur gel başımın üsütnde yerin var diyen adam. Şimdi iş ciddiye bindi yan çiziyor.. Yani anlayacağınız bu sitedeki samimi ortama pek ayak uyduramayan biri...

Siz hangi ildensiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR