Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,245
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 219,472
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Uzun süredir hangi araç bana göre acaba bunu mu alsam yoksa onu mu alsam sorularının içinde boğulmuşken ve bugün trafik ışıklarında 40, 39, 38.... diye kırmızı ızdırabının bitmesini beklerken aniden yanımda bitiverdi, geldiğini görmedim ama önce homurtusunu sonra yeşil ışığın yanmasıyla kükreyerek (forumda hep derlerdi kükrüyor diye bende merak ederdim nasıl kükrüyor bu yaaa diye ve duydum o sese aşık oldum) uzaklaşmasını seyrettim, kullandığım focusun direksiyonunu dişlemek hatta ilk şarampole yuvarlamak istedim, hiç tarzım olmadığını düşündüğüm bir modeldi ve hep dile getirmiştim oysa....

benim almam gereken araç artık belli ZJ 5.2 V8 budur....

saygılar bütün ZJ sahibi arkadaşlara yerden göğe kadar hakkınız varmış....
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler

bu iş siz büyüklerimize düşer cüneyt bey ya ergun beyler yada siz biz gençlere ön ayak olmalısınız diye düşünüyorum kanımca ,zannımca,kendi adıma yada adı her neyse cüneyt bey :D :D :D

önümüzdeki ay bir sürpriz olabilir olimposa kadar gidip balık yiyip dönme gezisi.mukavemet etabı yakışır zj lere c.tesi gece yola çıkış pazar gece istanbul... ;D ;D ;D

siz büyüklerimiz daha iyi bilirsiniz efendim ,nasıl uygun görürüseniz ;D ;D ;D

ya bu balığım yanında rakıda olcekmi acep kara efe falan ::smiley:

duman' Alıntı:
önümüzdeki ay bir sürpriz olabilir olimposa kadar gidip balık yiyip dönme gezisi.mukavemet etabı yakışır zj lere c.tesi gece yola çıkış pazar gece istanbul... ;D ;D ;D

Bunu yazdığın gün ciro tavan yaptı herhalde ;), V8' lerle Olypos'a balık yemeğe gidip dönmek haaa....? ;D ;D ;D

ben katalitik sobanın bile karşısında tırsıp oturamıyorum.böyle bir adam lpg taktırabilir mi?geziyi şile de yapsak motor ısınmadan eve dönüyoruz v8'e uzun yol yakışır.hepimiz balık ta seviyoruz.yani durduğumuz kabahat.tek sorun döndükten sonra hayatımın geri kalan kısmını arabada geçirmek sorunda kalabilirim hanım eve almaz diye tahmin ediyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR