Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?
GC 99' Alıntı:
ok benimkide tüpsüz ayrıca ankara için akgün &aydından indirim istemek iyi fikir uyanığız ya
Ben konuşabilirim onlarla, ama sağlam oldukları kadar prensiplilerde. Güzel isim yapmışlar biyerde. Zaten işçilikleri uygun ama belki parçada cüzi bi indirim alabiliriz. Bu tamamiyle onlara sunduğumuza bağlı. Mesala müşterisi olmayan veya benim gibi yeni müşterisi olan 10 araç devamlı onlara gideceğimize dair ikna etsek sağlam bi indirim alırız belki. Fakat bunun için burada organize olmamız lazım önce. Bide öyle bi anlaşma yaptığımızda fiyatları zaten uygun olan bi yer zaten bize extradan kıyak geçtiği işçilikleri felan iptal ediyor, zaten size indirimli yapıyoruz diyor. Hatta iş tutmazsa, yani 2 3 ay sonra grubun fire verdiğini anlarlarsa ( ki Ankara İst. nazaran küçük yer - 3 yere fiyat soruyosun, 4.' de sen az önce şuralara gittin di mi felan diyo usta, duyyo bi şekilde ) devamlı müşterisi olmasına rağmen surat ediyo. Lafındanda dönmek istemiyo. İş iyi çıkmıyo sonuçta.
Duyarlarsa bunları sakın alınmasın Akgün amca. Akgün&Aydın' ın kesinlikle böyle yapacağını zannetmiyorum. Yıllardır kaçtane kupon makineye biindim, hep tecrübeyle edindim bu düşünceleri, başıma geldi bi kaç defa böyle bişey, başka sektörlerde de oldu buna benzer şeyler.....
Gideriz hep diyen ekibe güvenirsem, ben Akgün Aydın' a güveniyorum.
Ne dersiniz Ankara' lılar. Girişelim mi bu işe.....
Buraya felanda reklam verirler. Burdada tanıtırız onları. Yani iki taraftada ürün çeşitliliği bayağı fazla...
Saydım, zaten bu konuda, şu ana kadar sadece 4 zj' yiz Ankara' da, ben dahil 2 kişi zaten devamlı gidiyoruz diye biliyorum, 3.'yede anlattık git diye, gidiyomu bilmiyorum, ama kesin tanışmıştır, zaten şaşmaz' a gidiyordu önceden. 4 jeep' le olmaz o iş. cj' ci zaten gitmez oraya. Kendileri usta olmuş zaten
. wj felan sitede az, diğer Amerikanları felanda toplamak dert yaaaa..
Ne yapalım...