Jeep Grand Cherokee 2.7 Mi 4.7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emre.melih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,445

emre.melih

Ana Kamp
Yer
ANKARA
yeni araç alaçagım ama şuan tam karar veremedim ama markasını kesinleştirdim Grand Cherokee ama benzilimi yoksa dizelmi alacağımı karar veremedim kulanım amaçım araziden çok şehir içi çevremdeki insanlar dizellerin sorunlu olduğunu söylüyor ne yapacağıma karar veremegim bir kaç araç kafama yattı şizce liklerini verdiğim araçlar fiatları normalmi birde 2002 ve 2004 arası gc lerde temiz araçların piyasası kaç tl çivarında çok düşük fiyatlarada var yorumlarınız için şimdiden teşekkürler iyi günler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ares-den-2004-model-grand-cherokee-2-7-crd-quadra-drive-153077099/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cok-temiz-2002-grand-cherokee-2.7-full-plus-xeron-far-film-cam-152580110/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-g.cherokee-2.7-crd-162-bin-km-piril-piril-fiyat-dustu-142974561/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-fiati-dusurduk-orjinal-hatasiz-jeep-lpgli-ruhsata-isli-149858800/detay

Ynt: Jeep Grand Cherokee 2.7 Mi 4.7

WJ'nin en çok iki tutulan modeli 2.7 ve 4.7'dir. Burada tercih biraz size kalıyor. Aynı kararsızlığı ben yaşadım aylarca. VE sonunda 4.7'e karar verdim.

Neden?

Arada 10bin TL'lik farklar var. Benim senede yaptığım km 10.000 km. Yakıt ve vergi hesabı yapıldığında bunu kapatmak için 7-8 sene kullanmam gerekecek.

Dostum şöyle söyleyim, 4.7 tam bir canavar. LPG gile şehirlerarası seni çok mutlu ederken, şehiriçi üzebilir. BEnzincide canın sıkılıyor Ama direksiyonu çıktın mı unutuyorsun.

Dizellerin bakımları tamiratları evet pahalı.

Sana tecrübelerimi daha ayrıntılı paylaşırım. Bana özelden mesaj at konuşalım. Ben nerdeyse önemli birkaç hata yapıyordum. Aynılarını sen yapma.

benim için benzin çok önemli deyil zaten sadece uzun süre kulanmak istiyorum şimdiye kadar aldığım hiçbir arabayı alıp satmadım uzun süreli kulnım için 4.7 mi yoksa 2.7 daha mantıklı olur teşekkürler

WJ'nin en çok iki tutulan modeli 2.7 ve 4.7'dir. Burada tercih biraz size kalıyor. Aynı kararsızlığı ben yaşadım aylarca. VE sonunda 4.7'e karar verdim.

Neden?

Arada 10bin TL'lik farklar var. Benim senede yaptığım km 10.000 km. Yakıt ve vergi hesabı yapıldığında bunu kapatmak için 7-8 sene kullanmam gerekecek.

Dostum şöyle söyleyim, 4.7 tam bir canavar. LPG gile şehirlerarası seni çok mutlu ederken, şehiriçi üzebilir. BEnzincide canın sıkılıyor Ama direksiyonu çıktın mı unutuyorsun.

Dizellerin bakımları tamiratları evet pahalı.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101664.0#ixzz2sfdeZdA7 Burak bey gerekli yorumu yapmış.

emre.melih' Alıntı:
benim için benzin çok önemli deyil zaten sadece uzun süre kulanmak istiyorum şimdiye kadar aldığım hiçbir arabayı alıp satmadım uzun süreli kulnım için 4.7 mi yoksa 2.7 daha mantıklı olur teşekkürler

Yakıt önemli değilse polemiksiz 4.7 diyorum. Güzel ve temiz bir tane bul ve al. Bütçen varsa 2003 Overland bulmaya çalış. Ne kadar yeni o kadar iyi. 2004'lerin vergisi şu anda bir sonraki dilime giriyor. Seneye 12-15 yaş bandına düşecek. Ocak ayı ödenmiş 2004 bulur, ikincisini bir defaya mahsus öder seneye alt dilime geçerim diyorsan 2004 al.

Overland modelleri 30 küsür beygir daha güçlü, sensörlü silecekler, lastik basıncını gösteren tavan konsolu, deri-süet karışımı koltuklar, ahşap kaplama direksiyon gibi güzel özellikleri var.

Bende 2001 limited var. Overland 2002 de başladı. Bundan sonra alacağım araç kısmetse tartışmasız 2004 Overland 4.7 olur.

cevaplar için teşekkürler birazda olsa kafamda bişeyler şekillendi ama gc lerin fiyatlarını cözemedim ben yani cok abuksabuk fiyat yazanda var cok düşük yazanda yani aynı model aynı özelikde araçın birine 30 birinede 50 55 bin tl yazabiliyolar temizlikdenmi yoksa abartmadanmı bu fiyatlar temizbir gc verilmesi gereken rakamlar nedir aşağ yukarı şimdiden teşekkürler

emre.melih' Alıntı:
cevaplar için teşekkürler birazda olsa kafamda bişeyler şekillendi ama gc lerin fiyatlarını cözemedim ben yani cok abuksabuk fiyat yazanda var cok düşük yazanda yani aynı model aynı özelikde araçın birine 30 birinede 50 55 bin tl yazabiliyolar temizlikdenmi yoksa abartmadanmı bu fiyatlar temizbir gc verilmesi gereken rakamlar nedir aşağ yukarı şimdiden teşekkürler

Abartan da var, çok düşük satan da. Ucuza alırsın 5000 masraf çıkar. Ekspertiz yaptırmadan kesinlikle alma. Ve aldığın kişinin tanımadığı biryer olsun. Bu araçlar sakata gelmez. Arabadan anlıyorsan kendin bak ama yoksa götür bir yere. Bostancı'ya yakınsan buradaki araçlar için ben de seninle gelebilirim ön izlenim için. Ben 4.7 alalı 1 ayı geçti ama iç aksamında ve bazı dış aksamında iyi kötü fikir sahibi oldum. Hatta kullanışında bile.

YA BEN İYİ KÖTÜ ARABADAN ANLARIM AMA BU ARÇLARIN ÖZLEKKLE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BİR YERİ VARMI ONU BİLMİYORUM TEŞEKKÜRLER

teşekürler arkadaşım ama ben gc yi denemek istiyorum bende şuan ford kuga kulanıyorum ama amerikanın tadına varmak istiyorum yinede ilgilendiğin için teşekkürler

kuga gibi ultra iyi yol tutan ve keskin direksiyon sistemine sahip olan bir arabadan sonra, en düzgünü dediğiniz WJ bile feci gelebilir size. denemeden almayın derim. Ön süspansiyon aynı ZJ gibi bağımsız aks olduğundan malesef direksiyon hissi keskin değil ve araç virajlı yollarda bir miktar tedirgin ediyor.

Size de kolay gelsin, en kısa zamanda istediğiniz araca kavuşmanızı diliyorum.

KUGA YI ZATEN SATMIYACAM BUNU 4 DÖRNDU ARAÇ OLARAK ALINIYORUM BENCE GC KULANIM OLARAK KUGADAN ZEVKLİ AMA TABİ 2012 MODEL YENİ TEKNOLOJİYLE YAPILMIŞ Bİ ARAÇLA 2003-04 MODEL Bİ ARAÇ AYNI OLMAZ TABİKİ YİDE BİLGİ VERDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER AHİR DÜNYA Bİ AMARİKAN ARABASINA BİNMEDEN OLMAZ

kuga duracaksa arada sırada binilecekse mümkün tabi. ama her durumda bu araçların dinamiklerini seveceğinizden emin değilm. almadan önce kullanın deneyin. süper bir motor, harika bir egzos tınısı (stok halinden bahsediyorum), harika bir düz hat üzerind e hızlanma performansı var. bu tasarım 1999 da satışa başladı, yani teknolojisi ZJ modeliyle çok yakın WJ nin. Şekil konusunu bırakırsak, temel farklar daha düşük emisyonlu bir v8, daha iyi yalıtımlı kabin, daha az titreşim, daha geniş iç hacim, içerideki stepne teker ve en önemlisi BUS sistemli elektroniklerdir! Yani birsürü kontrol beyni var ve kablolar yapışık kablo grupları işekilde. Bozuldumu beyni değiştiriyorsunuz. Chyrsler yetkili serivinin sahibi arkadaşım olduğu için gittiğimde görüyordum ki, sıksık body control module arızası olan WJ ler gelirdi. Öyleki iç ışıklara LED li lambalar takınca ışıklar sönmüyor mesela kontrol devresinin voltajı nedeniyle. Yada kalp atışı gibi yanıp sönüyorlar. Oysaki Zj yada XJ tamamen analog devrelerden oluşmuş bir arabadır.

bu arada bizde 2000 model 135 bin km de LPG siz 4.7 WJ var. eşim biniyor.

KLL' Alıntı:
kuga duracaksa arada sırada binilecekse mümkün tabi. ama her durumda bu araçların dinamiklerini seveceğinizden emin değilm. almadan önce kullanın deneyin. süper bir motor, harika bir egzos tınısı (stok halinden bahsediyorum), harika bir düz hat üzerind e hızlanma performansı var. bu tasarım 1999 da satışa başladı, yani teknolojisi ZJ modeliyle çok yakın WJ nin. Şekil konusunu bırakırsak, temel farklar daha düşük emisyonlu bir v8, daha iyi yalıtımlı kabin, daha az titreşim, daha geniş iç hacim, içerideki stepne teker ve en önemlisi BUS sistemli elektroniklerdir! Yani birsürü kontrol beyni var ve kablolar yapışık kablo grupları işekilde. Bozuldumu beyni değiştiriyorsunuz. Chyrsler yetkili serivinin sahibi arkadaşım olduğu için gittiğimde görüyordum ki, sıksık body control module arızası olan WJ ler gelirdi. Öyleki iç ışıklara LED li lambalar takınca ışıklar sönmüyor mesela kontrol devresinin voltajı nedeniyle. Yada kalp atışı gibi yanıp sönüyorlar. Oysaki Zj yada XJ tamamen analog devrelerden oluşmuş bir arabadır.

bu arada bizde 2000 model 135 bin km de LPG siz 4.7 WJ var. eşim biniyor.
BU BAHSETİĞİZ ELEKTİK ÜNETİYLE İLİĞİ ŞEYLER SUANDA PİYASADAKİ ARABALARIN ÇOĞU BUŞEKİLDE YANİ YÜKSEK MODELİ ARAÇLARIN HEPSİNDE YANİ ARAÇIN ELEKTİRİK ALĞILAMASIYLA ALAKALI LED LAMBALAR ÇOK DÜŞÜK VOLTAŞLAR ÇALIŞDIĞI İÇİN ONLARI PATLAK AMBUL OLARAK ALĞILAR VE ELEKTİRİĞİ KESER YANİ YA KARADÜŞEN ESKİ ARABALARA BİNECEKSİN YADA ARABANIN ORJİNALİYLE FAZLA OYNAMIYACAKSIN BAHSETTİĞİMİZ ARAÇ DOĞAN ŞAHİN DEYİL YİNEDE TEŞEKÜRLER

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR