Jeep Grand Cheroke 4.0 İle İlgili Herşey

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan skay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,353

Etiketler
ben ankaradan parça almıyorum. istanbulda yaman jeep var orası fena değil. birde jeepshop var. oda olur. istanbul firmaları bunlar.

abs beyinleri problemli olabiliyor. devre kartını kontrol etmek lazım.

ben ankaradan parça almıyorum. istanbulda yaman jeep var orası fena değil. birde jeepshop var. oda olur. istanbul firmaları bunlar.

abs beyinleri problemli olabiliyor. devre kartını kontrol etmek lazım.

Rockauto var hafif parçalar uygun olabiliyor.
Bu arada ABS ışığı için göğüs te gösterge panelini söküp soketleri kontrol etmek gerekiyor. Korozyon olabiliyor

Rockauto var hafif parçalar uygun olabiliyor.
Bu arada ABS ışığı için göğüs te gösterge panelini söküp soketleri kontrol etmek gerekiyor. Korozyon olabiliyor
Abs ışığının ön göstergelerden kaynaklandığını sanmıyorum. Beyinin soketini söküp takınca düzeliyor. Normalde yanmıyor. Fakat uzun yol yapınca motor ısınınca, arabayı kapatıp tekrar çalıştırdığımda sönmüyor. Bu sorun için ilk olarak abs beynini bir kontrol edeceğim. Lehimlerde bir soğuk lehim olabilir. Sonrasında bakacağız. Önerdiğiniz parça firması için teşekkür ederim. Listeme ekledim.

Abs ışığının ön göstergelerden kaynaklandığını sanmıyorum. Beyinin soketini söküp takınca düzeliyor. Normalde yanmıyor. Fakat uzun yol yapınca motor ısınınca, arabayı kapatıp tekrar çalıştırdığımda sönmüyor. Bu sorun için ilk olarak abs beynini bir kontrol edeceğim. Lehimlerde bir soğuk lehim olabilir. Sonrasında bakacağız. Önerdiğiniz parça firması için teşekkür ederim. Listeme ekledim.
rockauto dan kredi kartı ile mi alıyoruz. güvenilir mi? hiç malzeme aldınız mı? kaç güde geliyor :smiley:

arkada soketi var onun sökersen yanmaz. ama yansın diye takmışlar o soketi :smiley: bi zararı yok yani. arazi değişiminden sonra çoğu kişi vic'te bu değişikliği yapmaz. satan adam işi biliyormuş.
Arazi değişimi derken e kastediyorsunuz. Birde satan adam işi biliyormuş derken ne kast ettiniz anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim

Arabamın dikiz aynasının arkasıda tavandan inen cama yapışık sensör neyin sensörü acaba. Birde otomatik farın sensörü nerede bilen var mı? Farları auto moduna alınca gündüz olmasına rağmen farlar yanıyor.

Arazi değişimi derken e kastediyorsunuz. Birde satan adam işi biliyormuş derken ne kast ettiniz anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim
he senin 4.0 pardon. fabrikasyon np242 vardır arazi şanzımanı olarak. bir önceki yorum iptal..

aynanın arkasındaki sensör kumanda alıcısı olabilir. far sensör ön göğüste camın önünde. üzerine gazete filan koyduysan ondan yanıyordur :smiley:

he senin 4.0 pardon. fabrikasyon np242 vardır arazi şanzımanı olarak. bir önceki yorum iptal..

aynanın arkasındaki sensör kumanda alıcısı olabilir. far sensör ön göğüste camın önünde. üzerine gazete filan koyduysan ondan yanıyordur :smiley:
gazete vb. yok. Sürekli yanıyor ama.

baya uzun süre olmuş belki çözmüşsünüzdür ama yazayım. bende eskiden bir Nissan vardı ve de ses yaptığı için poryalarını değiştirmiştim.Değişimden sonra ABS ışığı kafasına göre yanıp sönmeye başladı ve ABS gerçekten de çalışmıyordu ışık yandığında. Çok sonradan anlamıştık poryalar orjinal ölçüde gibiydi ama üstündeki ABS okuyucu orjinal parçaya göre daha inceydi ve sorun bundan kaynaklanıyordu.
Böyle acayip durumlar da olabiliyor.

Selamlar tekrar. Biraz aradan sonra burdayım. Yazı aracım sayesinde dolu dolu geçirdim. Geçirmeye devam ediyorum.
Abs sorununu çözdüm. Aracımda üst yol bilgisayarı göstergesi haricinde pek bir sorunum kalmadı. Bakım zamanım bile geldi. Ama ankarada işten anlayan güvenilir kim var bilmiyorum. Paragöz olmayan. Yağ bakımını kendim yaparım ama ilk arazi arabam olduğu için başka nereler kontrol edilir pek bişmiyorum. Araştıracağız

Selamlar tekrar. Biraz aradan sonra burdayım. Yazı aracım sayesinde dolu dolu geçirdim. Geçirmeye devam ediyorum.
Abs sorununu çözdüm. Aracımda üst yol bilgisayarı göstergesi haricinde pek bir sorunum kalmadı. Bakım zamanım bile geldi. Ama ankarada işten anlayan güvenilir kim var bilmiyorum. Paragöz olmayan. Yağ bakımını kendim yaparım ama ilk arazi arabam olduğu için başka nereler kontrol edilir pek bilmiyorum. Araştıracağız

Ne kadar değişmesi gereken yağ ve sıvı varsa değiştirin en son ne zaman değiştiğini bilmiyorsanız.
Soğutma suyu hortumlarını kontrol edin,eskimişse değiştirin.
Frenlerinizi kontrol edin,fren hidroliğini unutmayın.
Lastiklerinize dikkat edin.Çok eskimişse ve çatlaklar oluştuysa değiştirin.

Bu tarz işler elimden geliyor. Her türlü ekipmanımda var. Sadece arabaya ysbancıyım. Tüm sıvıları değiştirmek iyi tabiki. Yağ ekdiltme yapıyor mu bu motorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR