Jeep Gc Yorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kartal_55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,931

Etiketler
jeep yardım

hayır internetteki sadece verilerine baktım. 2001 modellerde elsd olmadığını biliyoruz antalyada mısınız eğer öyleyse bir bakılabilir

arkadaşlar bu QUDRA DRİVE II olanlar tiptronik yada DSG gibi değil herhalde. yani çift kavramalı otomatik değil herhalde.tam otomatik diferansiyeller elektronik kilitlemeli değil mi ? bu konuda bilgisi olanlardan rica ediyorum

arkadaşlar
3.1 2000 model araca expertiz yapacak çalışıp memnun kaldığınız bir servis önermenizi rica ediyorum
ist anadolu yakası olabilir

erolkan slm,
Zannedersem 2000 md gc 4.7 aracınız 42.000 TL'ye satılık herhalde. 2006-2008 gc wk bakıyorum ama şeytan wj al diyor. wj kasa yükseltme+dodik+snorkel+büyük jant+lastikler +flowmaster44/50 ile doğada canavar şehirde farklı görünüyor. wk kasa standart görünüm veya ekstraları olanını görmedim. O yüzden karar veremiyorum. Aracınız hakkında güncel bilgileri verebilirmisiniz. tşk.

erolkan slm,
Zannedersem 2000 md gc 4.7 aracınız 42.000 TL'ye satılık herhalde. 2006-2008 gc wk bakıyorum ama şeytan wj al diyor. wj kasa yükseltme+dodik+snorkel+büyük jant+lastikler +flowmaster44/50 ile doğada canavar şehirde farklı görünüyor. wk kasa standart görünüm veya ekstraları olanını görmedim. O yüzden karar veremiyorum. Aracınız hakkında güncel bilgileri verebilirmisiniz. tşk.
Merhaba, aracım satılıkDı ama vazgeçtim
Bende wk kasa 5,7 düşündüğüm için satışa çıkarmıştım. Ama fıyatı tuzlu gelince vazgeçtim satmayı wj mi..
Ama tavsiye ederim b

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, aracım satılıkDı ama vazgeçtim
Bende wk kasa 5,7 düşündüğüm için satışa çıkarmıştım. Ama fıyatı tuzlu gelince vazgeçtim satmayı wj mi..
Ama tavsiye ederim b

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnternette 2005 model WK kasa 4.7 (şstanbul) vardı inceleme fırsatı bulabildin mi

58.500 TL kadar inmişti belki 55.000 TL bırakırdı. bende boya takıntısı olduğundan ilgilenmedim

Aracı ilk alırken verdiğim paraya acımıyorum ama periyodik bakım ve dönemsel veya km ağır bakım harici masraf olduğunda canım sıkılır gibi geliyor. Şimdiye kadar binek oto kullandığımdan kaynaklı herhalde. Süprizlere alışık değilim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR