Yanlış hesap sanırım. Benim 4,7 şehiriçi 20 lt,şehirlerarası 13-14lt yakıyor..0,45-0,50 TL/km şehiriçi
0,40-0,45 TL/km şehirlerarası bu nasıl oluyor ş içi ş arasına çık yakın
20*2,35=0,47 krş kmde
14*2,35=0,32.9 krş km de
Xperia Z
Yanlış hesap sanırım. Benim 4,7 şehiriçi 20 lt,şehirlerarası 13-14lt yakıyor..0,45-0,50 TL/km şehiriçi
0,40-0,45 TL/km şehirlerarası bu nasıl oluyor ş içi ş arasına çık yakın
Teşekkürler, sizde yeni yılda umarım gönlünüze göre Wj bulursunuzsizler harikasınız bu bilgiler ancak bu sitede bulunabilir teşekkürler yeni yılını en içten dileklerimle kutlar tüm gezenblircilerin ailelerine sağlık mutluluklar dilerim. Yeni yılda herşey gönlünüzce olu inşaallah
Benim ortalamalarım genelde aynı çünkü lpg ayarımla bizzat kendim ayarlıyorum..Hesap yanlışlığından ziyade,kişisel bilgiydi.
Ben de 0,45 şehiriçi,0,35 şehirlerarası rakam ortamalarını yakalayabiliyorum lakin standart değil.
Eğer siz kümülatif ortalamada bu tüketimi sürekli yakalıyorsanız şanslı azınlıktasınız.
Atiker uyumlu lpg kablosu,laptobum, jeepim ve ufak yardımlarlanasıl yani ne ile
O tamamen yapılan ayarlarla ilgili. Ayar optımum oldugunda sadece ilk çalışma anında benzin kullanıyor..harikasın sen peki atiker V8 lerde performans kaybı yaşatıyor mu yani gaza yüklenince benzinden çalıyor mu
kusura bakmayın tecrübenizden faydalanmak adına bir link daha buldum bakabilirmisiniz 2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 38.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 212818049Araç güzel duruyo ama açıklamlarda yazanlar üzerine aracı güzelce bi expere sokmakta fayda var bence
Xperia Z
Dışarıdan iyi ama içine pek özen gösterilmemiş gibi duruyor. Özellikle vitesin oradaki toz mu yıoksa plastiğin solmasımı anlayamadım. Yinede görmeden,binmeden yorum yapmak biraz sıkıntıkusura bakmayın tecrübenizden faydalanmak adına bir link daha buldum bakabilirmisiniz 2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 38.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 212818049