arkadaşlar bu QUDRA DRİVE II olanlar tiptronik yada DSG gibi değil herhalde. yani çift kavramalı otomatik değil herhalde.tam otomatik diferansiyeller elektronik kilitlemeli değil mi ? bu konuda bilgisi olanlardan rica ediyorum
erolkan slm,
Zannedersem 2000 md gc 4.7 aracınız 42.000 TL'ye satılık herhalde. 2006-2008 gc wk bakıyorum ama şeytan wj al diyor. wj kasa yükseltme+dodik+snorkel+büyük jant+lastikler +flowmaster44/50 ile doğada canavar şehirde farklı görünüyor. wk kasa standart görünüm veya ekstraları olanını görmedim. O yüzden karar veremiyorum. Aracınız hakkında güncel bilgileri verebilirmisiniz. tşk.
erolkan slm,
Zannedersem 2000 md gc 4.7 aracınız 42.000 TL'ye satılık herhalde. 2006-2008 gc wk bakıyorum ama şeytan wj al diyor. wj kasa yükseltme+dodik+snorkel+büyük jant+lastikler +flowmaster44/50 ile doğada canavar şehirde farklı görünüyor. wk kasa standart görünüm veya ekstraları olanını görmedim. O yüzden karar veremiyorum. Aracınız hakkında güncel bilgileri verebilirmisiniz. tşk.
Aracı ilk alırken verdiğim paraya acımıyorum ama periyodik bakım ve dönemsel veya km ağır bakım harici masraf olduğunda canım sıkılır gibi geliyor. Şimdiye kadar binek oto kullandığımdan kaynaklı herhalde. Süprizlere alışık değilim.