Kardeşim uçan fiyatlardan ötürü ben kendim imal etme aşamasına girdim çadır ve iskeleti şeklinde 3bin 5bin hatta orjinal 6.5bin gibi saçma şeyler var madem bu kadar para yapıyor kendim yaparım isteyenede satarıms.a. ustam..
1954 model jeep willys için kışlık hardtop yapabilirmiyiz..
zonguldaktayım, siz hangi ildesiniz, ve ortlama bir fiyat verebilirmisiniz??
siz nerde oturuyosunuz necati bey..Kardeşim uçan fiyatlardan ötürü ben kendim imal etme aşamasına girdim çadır ve iskeleti şeklinde 3bin 5bin hatta orjinal 6.5bin gibi saçma şeyler var madem bu kadar para yapıyor kendim yaparım isteyenede satarım
Şu an iskeleti yaptık boyada ondan sonra su geçirmez bi kaplama döşeme ve tavan lambası takıp işi bitireceğim inşallah cj5 ve Toyota hilüx ln serisinde baya deneyim sahibi oldum yedek parça ve tamirat konusunda çevrem baya genişledi tamiratıda kendim yapıyorum ama şu kışlık hardrop veya çadır konusında hiç uygun bi fiyat bulamadım ben Gaziantep teyim asıl mesleğim otomasyon elektronik endüstriyel makina özel servisliği bitince yazarım buradan inşallahsiz nerde oturuyosunuz necati bey..
bu fiyat olaylarını sormayın gitsin...
arabanın yarı fiyatını hardtopa istiyo adam..
yaptınızmı hiçç??
varmı plan program..?
Şu an iskeleti yaptık boyada ondan sonra su geçirmez bi kaplama döşeme ve tavan lambası takıp işi bitireceğim inşallah cj5 ve Toyota hilüx ln serisinde baya deneyim sahibi oldum yedek parça ve tamirat konusunda çevrem baya genişledi tamiratıda kendim yapıyorum ama şu kışlık hardrop veya çadır konusında hiç uygun bi fiyat bulamadım ben Gaziantep teyim asıl mesleğim otomasyon elektronik endüstriyel makina özel servisliği bitince yazarım buradan inşallah
Merhaba Necati bey,
Yaptığınız çalışmayla ilgili fotoğraf var mıdır?
Saygılarımla,
Son halini görmeden konuşmak çok doğru olmaz ama üst kısmı daha düz olsa daha iyi olmaz mıydı?
son halini bende merak ettim hocam..![]()